4 Haziran 2024 Bugün hangi maçlar var?

04.06.2024 - Salı 05:13

18:00 - Azerbaycan - Türkiye (Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri) Türkiye Kadın Milli Futbol Takımı, Azerbaycan ile karşılaşacak. Maç, TRT Spor kanalında canlı olarak yayınlanacak.

20:00 - Vincenzo Montella Basın Toplantısı A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın basın toplantısı gerçekleştirilecek. Bu önemli etkinlik, A Spor, TRT Spor, Tivibu Spor ve beIN Sports Haber kanallarından canlı olarak izlenebilecek.

21:45 - İrlanda - Macaristan (Hazırlık Maçı) İrlanda ve Macaristan milli takımları, hazırlık maçı kapsamında karşı karşıya gelecek. Bu mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanacak.

21:45 - Portekiz - Finlandiya (Hazırlık Maçı) Portekiz ile Finlandiya arasındaki hazırlık maçı S Sport Plus ve S Sport 2 kanallarında izleyicilerle buluşacak.

21:45 - Avusturya - Sırbistan (Hazırlık Maçı) Avusturya ve Sırbistan milli takımları hazırlık maçında karşılaşacak. Maç, S Sport Plus ve S Sport kanallarından canlı yayınlanacak.

22:00 - İtalya - Türkiye (Hazırlık Maçı) A Milli Futbol Takımı, İtalya ile hazırlık maçında sahaya çıkacak. Bu önemli karşılaşma TRT Spor kanalında canlı olarak izlenebilecek.

Fotoğraf: Sosyal Medya

YORUM YAZ