Büyükakın: "Yapamazsınız diyenler mahcup olacaklar"

03.03.2024 - Pazar 21:13

31 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilen Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Ataevler Kültür Merkezi’nde seçim beyannamesini anlattı. AK Parti Kartepe teşkilatının salonu hınca hınç doldurması ile başlayan programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus beraberinde Cumhur İttifakı paydaşları Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü katılım sağladı. Programda konuşan, Büyükakın “Kendilerince bizi tiye alarak, ‘Kartepe masalları, teleferik masalları’ diyerek bize yapamazsınız diyenler. Birkaç gün sonra mahcup olacaklar. Ben mahcup olsunlar istemiyorum” ifadelerinde bulundu.
ONLARIN HAYALİNİ GERÇEKLETİRMEK BİZE NASİP OLDUBüyükakın, konuşmalarında şunları söyledi: “Biz bundan bir süre önce proje tanıtım programımızı yapmıştık. O zaman da söyledik, bunlar vaat değil proje. Hayal değil, yapılacak projeler. Bu şehrin 50 yıllık hayallerinden birini gerçekleştirdiğimiz yerlerden biri de Kartepe ilçesi. Kendilerince bizi tiye alarak, ‘Kartepe masalları, teleferik masalları’ diyerek bize yapamazsınız diyenler. Birkaç gün sonra mahcup olacaklar. Ben mahcup olsunlar istemiyorum. Biz herkesin belediye başkanıyız, onlar için de yaptık. Onların da hayalini gerçekleştirmek bize nasip oldu. Onlar konuşur biz yaparız, aramızda ki fark bu. Bunu çarpıtmaya çalışanlar var, biz önceden de gerçek belediyecilik yapıyorduk, şimdi de yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.
CUMHUR İTTİFAKI İLE TAKIM OLMAYI BAŞARDIKOnların sözüne kalsaydık şu an da İstanbul’da süt bedavaydı, yol bedavaydı ama gördük ki bedava olan yalanmış. Biz dediğimizi yaparız, laf değil iş yaparız. Çalışmadan gayret etmeden olmuyor. Çalışınca oluyor, biz bunu bütün Türkiye’ye öğrettik. Nasip olursa cumartesi günü teleferiğin ilk binişini gerçekleştireceğiz. Biz takım kurduk ve takım olarak oynamayı da başardık. Ben ilçe beyanname programlarına katıldım, çünkü biz bir takımız demek için katıldım. Burada olmamın sebebi bu vaatlerin arkasında ben de varım. İttifak kurmak ve ittifak olarak kalmak da bir başarıdır.”

YORUM YAZ