Kocaman, seçim beyannamesini anlattı

03.03.2024 - Pazar 21:13

PARTİLİLER SALONU HINCA HINÇ DOLDURDU31 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilen Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, bugün Ataevler Kültür Merkezi’nde seçim beyannamesini anlattı. AK Parti Kartepe teşkilatının salonu hınca hınç doldurması ile başlayan programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus beraberinde Cumhur İttifakı paydaşları Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü katılım sağladı.
“MİLLETİMİZ SAHİP ÇIKARSA YİNE BERABER OLACAĞIZ”Beyanname programında açılış konuşmasını yapan Kocaman, “Bundan 5 yıl önceki beyanname programımızda da ilçemize hizmet etmek için yanıyorduk. Bu 5 yılda Kartepemize çok güzel hizmetler ettik. Büyüklerimizin desteği ile birlikte başardık. Geçmiş zamanda yapılanlara çok kısa değineceğim, belediye hizmet binasını bitirdik, Kocaeli’nin en büyük camisi bitmek üzere. Kimseye mahcup olmadık, bu ülkenin insanlarına mahcup olmadık. Allah sizden razı olsun iyi ki varsınız. Allah teşkilatlarımızdan bu soğuk havaya rağmen fedakârlık yaparak buraya gelen herkesten razı olsun, önce teşkilat. Aradan 5 yıl geçti, eğer milletimiz de bizden razıysa ve bize sahip çıkarsa yine beraber olacağız.
KARTEPE’DE MÜTHİŞ BİR ULAŞIM AĞI VARBeyannameye takılıp kalmayın, biz beyannameye göre yönetenlerden değiliz. Milletimiz ne isterse onu yapacağız. Size Kartepe’yi özetlemek istiyorum. Kartepe öyle bir yer ki bulunduğumuz noktadan 5 dakika da kent merkezine Yahya Kaptan’a gidebilecek düzeydeyiz. Kartepe o kadar güzel bir yer ki, deprem korkusu ile yaşamıyoruz. En fazla 2 – 3 katlı binalarımızla huzurla yaşıyoruz. Bugün bizim Kartepe’de müthiş bir ulaşım ağımız var. Kartepe’ye metro hattı da gelecek inşallah. Bizim artık teleferiğimiz var, teleferiğimiz ile birlikte Kuzuyaylamız var. Millet Bahçemiz olacak. Kartepe’ye buradan baktığınız da bunlar şehrimizin yönetenlerin ve ülkemizin başındaki yöneticilerimizin layık gördüğü eserler.
“DUBLE YOL İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”Bu eserler Kartepe’ye geldiği zaman bunları Cumhur İttifakı, AK Parti Belediyeliği yapar mı? Yapar. Güçlü, kalkınmış bir Kartepe doğrultusunda önümüzde ki dönem de neler yapacağımızı ufak ufak anlatacağız. Kartepe Devlet Hastanesi, bu dönem hayata geçecek. Diş Hastanesi’nin hemen arkasında hayat bulacak. İşte bahsettiğim metro; biz inanıyoruz Kartepe’den metroya bineceğiz. Maşukiye Giriş Kavşağı ile Maşukiye merkez girişi genişleyecek ve Kartepe’nin turizm merkezi olan Maşukiye’nin güzelliğini sağlayacak. Suadiye Çepni Duble Yol’u yapamadık, yapmamamızın nedeni Güney Marmara Otoyolu’ndan dolayı 18 uygulamasının bize yaptırılmaması ile ilgiliydi. Bununla ilgili mücadele ediyoruz. Müsaade ettikleri an askıya çıkarak derhal yapılacak.
KARTEPE’YE AVM YAPMAK İSTİYORUZAtaşehir Kent Çarşısı’nda kapalı pazarımızı ve çarşımızı yapacağız. Buralar kapalı Pazar değil, birçok fonksiyonu içinde barındıran sosyalleşme mekanları olacak. Kartepe’de şu seviyeye geldik, Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte İstasyon Mahallemiz ’de katlı otopark yaparak sorunu çözeceğiz. Mezarlık düzenlemeleri ise devam ediyor. Kent estetiği ve prestij caddelerden halkımız memnun bizler de talepte bulunan mahallelerde çalışmalara devam edeceğiz. Sıfır Atık Üreten Belediye ile ilgili pilot bölge seçeceğiz. Sonrasında Kartepe bölgesine açacağız. Tarım ve hayvancılık ile ilgili çiftçilere desteklerimize devam edeceğiz. Kartepe AVM yapmak istiyoruz. Arazisi bizim, gençlerimizin bir arada olabileceği bir yer olsun istiyoruz. Bugün ki değeri 1 milyar TL üzerinde. Hem belediyemize kaynak yaratmak istiyoruz.
600 KİŞİLİK KÜLTÜR MERKEZİ YAPILACAKÇocuklarımız çok istedi, onlara bir aquapark kazandıracağız. Kartepe’de şu an da 7 tane kapalı spor salonu var. İzmit’ten Başiskele’den evlatlarımız gelip burada kullanıyor. Yer kalmadı dedim, başkanım bana yer göster dedi. Kapalı Yüzme Havuzu 2 projesini de yapacağız. SEKA Park yolunda ki alanı Su Sporları Merkezi yapmak istiyoruz. Büyükşehir belediyemiz ile birlikte mahalle spor komplekslerimizi yapmaya devam ediyoruz. Başladık devam ediyoruz. 5 sene sonra ki beyanname programımızı burada değil 600 kişilik Kartepe Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapacağız. İbrikdere Açık Hava Düğün Salonu’nu geliştireceğiz etrafını kapatarak şık ve lüks hale getireceğiz. Suadiye Çepni Mahallemizde çok amaçlı düğün salonu yapacağız.

YORUM YAZ