Sakarya yenileniyor …

21.07.2023 - Cuma 13:06

6 Şubatta Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük deprem felaketinin ardından tüm illerde hızla bina yenileme ve güçlendirme çalışmaları başlatıldı.

Sakarya'da da şubat ayından bu yana bir çok okul binası yenilendi ya da yıkım kararı verildi. Şimdi ise İl Milli Eğitim Bakanlığı'nın gündeminde o 4 okulun yenilenmesi var.

4 OKUL BİNASI VE BİR SPOR SALONU DAHA YENİLENİYOR…

Sakarya'nın köklü ve iyi okullarından biri olan Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesi ve Spor Salonu başta olmak üzere, Hendek Yeni Mahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Pamukova Akhisar Anadolu Lisesi ve Arifiye Satso Motorlu Araçlar MTAL okulları da onarıma girmek için ihaleye çıkacak.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Erenler Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesi ve Spor Salonu için çıkılan ihale için, 1 Ağustos 2023 günü gerçekleşecek açık ihaleye kadar EKAP sistemi üzerinden teklifler alınacak.

İhaleyi alacak firmanın sözleşme imzalandıktan sonra 5 gün içerisinde işe başlaması beklenirken Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesi ve Spor Salonu'nun 1100 metre kare yapı alanlı betonarme onarımının yer tesliminden sonra 35 gün içinde tamamlanması bekleniyor.

YORUM YAZ