Uluslararası Öğrencilerde Karakoyun güven tazeledi

04.03.2024 - Pazartesi 17:15

GENEL BAŞKAN İSLAM KATILDIKocaeli’deki uluslararası öğrencilerin en büyük destekçi kuruluşlarından Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneği 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirdi. Kocaeli Sivil Toplum Merkezi'nde Mehmet Ali Karadaşlı, İbrahim Toner ve Ensar Yılmaz’dan oluşan divan huzurunda gerçekleşen genel kurula UDEF Genel Başkanı Abdullah Muhammed İslam, Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Nebi Karakoyun ve Kocaeli'ye okumaya gelen öğrenciler ve üyeler katıldı.
“GÖNÜL COĞRAFYASININ ELÇİLERİSİNİZ”Olağan genel kurulda konuşan Başkan Karakoyun, " Bugün Balkanlardan Kafkaslardan, Ortadoğu'dan Güney Amerika'dan farklı coğrafyalardan hatta Afrika’dan çok kıymetli misafirlerimizi, dostlarımızı görüyorum. Burası çok büyük bir gönül coğrafyası. Siz de bu gönül coğrafyasının birer elçilerisiniz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehirlerimize, ülkelerimize ve bölgemize verdiğimiz katkılarla kültür ve medeniyet coğrafyamızı daha ileri seviyelere taşımaya devam edeceğiz" dedi.
“GÖNÜK COĞRAFYAMIZI GELİŞTİREREK”Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) Genel Başkanı Abdullah Muhammed İslam ise Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Abdullah Muhammed İslam konuşmasında, “62 dernek ve 19 temsilcilikle UDEF olarak uluslararası öğrencilerimizin yanında olmaya onlarla birlikte üretmeye ve gönül coğrafyamızı geliştirerek genişletmeye gayret ediyoruz. Bu manada Kocaeli'de de güzel işler yapan Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneğimizi bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve bundan sonra yapacağı güzel çalışmalar için tebrik ediyorum."
NEBİ KARAKOYUN’UN YÖNETİMİNebi Karakoyun, Başkan yardımcısı Oğuzhan Türkmen, Başkan yardımcısı, Kerim Öz, Zekeriya Doğan, Burak Hatipoğlu, Ercan Tezcan, Onur Karagöz , Beytullah Demirağ, Halil İbrahim Tonka, Bahadır Tonka

YORUM YAZ