Gürsel, “Oyuncuların morale ihtiyacı var”

06.03.2024 - Çarşamba 19:13

İSTEDİĞİMİZ DÜZEYDE DEĞİLDİKDeneyimli teknik adam antrenman öncesinde basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada, “2 maç oynadık, 2 deplasmana çıktık. Erzurum maçına baktığımızda bir önceki maça göre, mücadele anlamında bir tık daha iyiydik. Ama istediğimiz düzeyde değildik. Bundan sonraki süreçte 3’lü de 4’lü de oynayabiliriz.
EKSİKLERİMİZ TEK TEK DÖNÜYORBu hem maça göre hem de takımın en iyi sistemi nasıl oynadığına bağlı. Bu konulara göre sistemler üzerinde yoğunlaşacağız. Her sistemi en iyi şekilde oynayacağımızı düşünüyorum. Geçtiğimiz hafta eksiklerimiz vardı ancak bu hafta eksiklerimiz tek tek takıma dönüyor. Bu hafta taraftarımızın önünde oynayacağız” dedi.
HER TAKIMIN BİR HEDEFİ VARGürsel devamında, “Artık camia olarak o coşkuyu, sinerjiyi sahaya yansıtıp, taraftarımızın desteği ile artık 4 haftanın vermiş olduğu galibiyet özlemini bu hafta gidermek istiyoruz. Her takımın bu ligde bir hedefi var. Bizi rakiplerimizin hedefler değil kendi hedeflerimiz ilgilendiriyor. 2 haftadır deplasmandayız,
TARAFTARIN DESTEĞİ LAZIM4 haftadır galibiyete hasretiz. 2 haftadır taraftarımıza hasretiz. Onların gücüne ve desteğine çok ihtiyacımız var. Bu camia o birlik beraberliği sağladığında bu hafta 3 puana sahip olacaktır. Oyuncularında morale çok ihtiyacı var. Bu maçı galibiyetle geçersek bundan sonrası çok farklı olacak” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Spor Servisi

YORUM YAZ