Taş Kağıt Makas Süreyya Kim? Hande Ataizi Kimdir, Kaç Yaşında, Hangi Dizilerde Rol Aldı?

06.03.2024 - Çarşamba 21:14

Taş Kağıt Makas Süreyya Kim?Hande Ataizi'nin canlandırdığı Süreyya Uyar karakteri, dizinin önemli figürlerinden biridir. Zeki, güzel ve sert bir Cumhuriyet savcısı olan Süreyya, hukuk camiasında saygı uyandıran bir isimdir. Müthiş hitabet yeteneği ve başarılı iş performansıyla tanınan Süreyya, Harun'dan etkilenir. Üniversite yıllarından arkadaşı olan Harun ile arasında karmaşık bir ilişki ve rekabet bulunmaktadır. Süreyya'nın kararları, dizinin ana hikayesini şekillendirirken, özellikle Umut'un babasının adalet savaşını tetiklemiştir.
Hande Ataizi Kimdir?Hande Ataizi, 2 Eylül 1973 tarihinde Bursa'da doğmuş bir oyuncu ve sunucudur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine 1996 yılında "Mum Kokulu Kadınlar" dizisiyle başlamıştır ve birçok farklı yapımda rol almıştır. Ayrıca bir dönem "Dest-i İzdivaç" programını sunmuş ve televizyon dünyasında tanınmıştır.
Hande Ataizi Oynadığı DizilerHande Ataizi, kariyeri boyunca birçok farklı dizi ve projede yer almıştır. Bazıları şunlardır:
Mum Kokulu Kadınlar (1996)Ruhsar (1998)Yüzleşme (1999)Melekler Adası (2004)Altındağlı (2013)Hayat Mucizelere Gebe (2015) gibi yapımlarda rol almıştır.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ