Taş Kağıt Makas Umut Kim? Ekin Koç Kimdir, Kaç Yaşında? Ekin Koç Sevgilisi Kim? Ekin Koç Hangi Diziler Rol aldı?

06.03.2024 - Çarşamba 21:14

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Taş Kağıt Makas, seyircileri büyüleyici bir hikayenin içine çekiyor. İlk bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen yapının başrollerinden birini canlandıran Ekin Koç, Umut karakteriyle dikkatleri üzerine çekiyor. İşte Taş Kağıt Makas'ın başrol oyuncusu Ekin Koç ve canlandırdığı Umut karakteri hakkında detaylar:
TAŞ KAĞIT MAKAS UMUT KİMDİR? Çocuk yaşta anne ve abisini kaybeden Umut babası ile birlikte yaşamaktadır. Yoksul bir hayat süren Umut'un babası hipertimezi hastasıdır. Normal bir hayat sürerken Umut'un babasının adı cinayette geçince bütün hayatları alt üst olur. Babasının masum olduğunu ispatlamak için çaba sarf eden Umut zamanla iyi bir avukat olma yolundadır. 
Ekin Koç Kimdir?Ekin Koç, 21 Haziran 1992 tarihinde Antalya'da doğmuş ve İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine ilk adımını Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle atmıştır. Ardından Benim Adım Gültepe dizisinde rol almış ve dikkatleri üzerine çekmiştir. Neslihan Atagül ile başrollerini paylaştığı Senden Bana Kalan filminde de rol almış olan Koç, birçok farklı projede yer almış ve başarılı performanslar sergilemiştir.
Ekin Koç DizileriEkin Koç, kariyeri boyunca birçok farklı dizi ve filmde rol almıştır. Bunlardan bazıları şunlardır:
Ali ve Nino (Mehmet, 2016)Senden Bana Kalan (Özgür, 2015)Muhteşem Yüzyıl: Kösem 1. Sezon (Sultan 1. Ahmet, 2015)Evli ve Öfkeli (2015)Benim Adım Gültepe (Seyfi, 2014)Sana Bir Sır Vereceğim (Tilki, 2013)Ekin Koç SevgilileriEkin Koç'un özel hayatıyla ilgili net bilgiler bulunmamaktadır. Oyuncunun ilişki durumu hakkında kamuoyuna açıklama yapılmamıştır.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ