Feyza Civelek Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Kızılcık Şerbeti Nilay Karakteri Gerçekte Kim?

09.03.2024 - Cumartesi 00:13

Bu nedenle izleyiciler “Feyza Civelek kimdir, Kızılcık Şerbeti Nilay kimdir, Feyza Civelek kaç yaşında, Feyza Civelek nereli, Feyza Civelek evli mi, Feyza Civelek hasta mi, Feyza Civelek rol aldığı filmler hangileridir” araştırmaları yapıyor.
Feyza Civelek Kimdir?Kızılcık Şerbeti oyuncuları arasında yer alan Feyza Civelek, hayranları tarafından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. 
1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Feyza Civelek, şu anda 28 yaşındadır. Feyza Civelek aslen nereli sorgusu da hayranlar tarafından sıklıkla yapılır. Feyza Civelek, İstanbulludur. Genç yaşına rağmen başarılı bir oyunculuk kariyerine sahiptir. 
Peki, Feyza Civelek'in annesi kim? Melis Civelek Feyza Civelek annesi olarak tanınır.
Feyza Civelek hangi burç sorgusu da yapılan araştırmalar arasında dikkat çekiyor. 28 Nisan’da doğan Feyza Civelek, Boğa burcudur.
Feyza Civelek Eğitimi ve KariyeriOyunculuk hayatına Acemi Cadı dizisiyle adım atan Civelek, performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Ardından Kavak Yelleri ve Adını Feriha Koydum gibi popüler dizilerdeki rolleriyle geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. 
Genç yaşına rağmen gösterdiği yetenekle televizyon dünyasında kendine sağlam bir yer edinen Feyza Civelek, kariyerine devam etmektedir. Feyza Civelek Kızılcık Şerbeti dizisindeki performansıyla hayranları tarafından dikkat çekmektedir. Bu performansi ile en unutulmaz rolleri arasında Nilay girmiştir.
Feyza Civelek Oynadığı Dizi ve FilmlerFeyza Civelek oynadığı diziler ve filmler, oyuncunun hayranları tarafından en çok araştırılan konulardandır. 
Kızılcık Şerbeti (Nilay, TV Dizisi 2022)Sol Yanım (Nazlım, TV Dizisi 2020)Bir Umut Yeter (Damla Akar, TV Dizisi 2018)Güllerin Savaşı (Çiçek, TV Dizisi 2014-2015)Adını Feriha Koydum (Lara, TV Dizisi 2011-2012)Kavak Yelleri (TV Dizisi 2009)Acemi Cadı (Feyza, TV Dizisi 2006)
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ