Canavar anne Eylem Tok ve katil oğlunun kazasında yeni detaylar: O görüntüler ortaya çıktı! İşte arkadaşlarının ifadeleri

09.03.2024 - Cumartesi 01:13

Kazayı yapan 16 yaşındaki T.C.'nin yanında bulunan 9 arkadaşının ifadeleri alındı. İfadeleri alınan Timur Cihantimur'un arkadaşları o gece yaşananları anlattı. Timur Cihantimur'un aracında yer alan bir arkadaşı verdiği ifadesinde, "Timur Cihantimur, virajı hızla döndüğünde ATV'lere çarptı. Kaza yapan 'Timur hayatım bitti' dedi bize. Sonra annesi ve şoförünü aradı. Annesi gelip bizi aldı. O sırada bir arakdaşımızda yaralının telefonu kalmıştı güvenliğe bıraktık" dediği öne sürüldü.
Eyüpsultan'da ATV sürücüsü Oğuz Murat Aci'nin yaşamını yitirdiği kazanın ardından yaşananlar herkesi üzdü. Kazayı yapan 16 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'u Mısır'a kaçırdığı belirlenen Yazar Eylem Tok'un daha sonra oğluyla ABD'ye kaçtığı ortaya çıktı.
YENİ DETAYLARA ULAŞILDIAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, anne ve oğlu için tutuklama kararı çıkarıldığını söyledi. Yaralı birinin kayıp cep telefonunun ortaya çıkmasından sonra, kazayla ilgili yeni detaylara ulaşıldı. Olayın ardından harekete geçen Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kazayla çalışma başlattı.
Başlatılan çalışmalarda olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Polis, olay gecesi Eylem Tok'un oğluyla olan 9 arkadaşının ifadesini aldı. Ortaya çıkan detaylara göre, olay akşamı Timur Cihantimur, 9 arkadaşıyla iki araçla seyir halindeydi. Timur Cihantimur'un aracında 3 arkadaşı yer alıyordu. Diğer araçta ise 6 arkadaşı bulunuyordu.
İŞTE İFADELERİPolis olay gecesinde iki araçta yer alan Timur Cihantimur'un 9 arkadaşının ifadesini aldı. Timur Cihantimur'un aracında bulunan 3 arkadaşının ifadesi ortaya çıktı. İşte o ifadeler: "Seyir halindeyken Timur bir aracı sollamaya çıktı onu geçmiş önümüzde bir viraj vardı ancak Timur viraja hızlı bir şekilde girdi. Dönerken ATV araçlarını gördük. Timur Cihantimur bir anda aracın direksiyonunun sola doğru kırdı. Ancak araç kaymaya başladı. ATV tarzı araçlara çarptı."
ŞÜPHELİ SÜRÜCÜ KAZA SONRASI "HAYATIM BİTTİ" DEMİŞOlayın tanıklarından bir diğer arkadaşı ise "Yoldan geçen araçlar yardım etmek için durdu. Bu sırada biri 112'yi aradı. Ambulans gelene kadar olay yerinde bekledik. Timur ise şok geçirmişti 'Hayatım bitti' diyordu." dedi.
"ANNESİNİ ARADI"İfadelere göre, Timur Cihantimur olaydan sonra hemen annesi ve iş yeri şoförünü aradı. Olay yerine gelen anne ve bir çalışanı, Timur Cihantimur ile birlikte 2 arkadaşı da arabaya alarak olay yerinden ayrıldı.
"BİZİ ARACA BİNDİRDİ"Eylem Tok'un arabasına binen Timur Cihantimur'un arkadaşlarından biri o geceyi şöyle anlattı:" Eylem Tok oğlunu beni ve bir arkadaşımızı araca bindirdi. Siteye götürdüler. Bu sırada yaralılardan birinin cep telefonunun arkadaşımızda kaldığını fark ettik."
TELEFONU GÜVENLİĞE BIRAKMAK İSTEDİİddiaya göre yaralı Tahsin Arslan'ın kayıp o cep telefonu önce sitenin güvenliğine bırakılmak istendi. Ancak daha sonra o telefonu Eylem Tok'un almak istediği iddia edildi.
Eylem Tok da yaptığı açıklamada telefonu almadığını ileri sürdü. Bugün ise sıcak bir gelişme yaşandı. Yazar Eylem Tok ile Doktor Bülent Cihantimur'un aile şoförü, kayıp telefonu Eyüpsultan Asayiş Büro'ya teslim etti.
ARKADAŞLARI GÖRÜNTÜLERDE YER ALDIOlay sonrası ifadesi alınan Timur Cihantimur''un 9 arkadaşının da yer aldığı güvenlik kamera görüntüleri soruşturma dosyasına girdi. Olayla ilgili geniş çaplı çalışma sürdürülüyor.
Kaynak: Sabah Gazetesi

YORUM YAZ