Buse Terim Kimdir? Fatih Terim'in Kızı Buse Terim Nereli, Kaç Yaşında? Buse Terim Kiminle Evli?

26.03.2024 - Salı 11:13

"Buse Terim kimdir, Buse Terim eşi kimdir, Buse Terim kaç yaşında, Buse Terim nereli, Buse Terim boyu kilosu nedir?" soruları Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı'nın boşanma haberlerinin ardından arama motorlarında araştırılır. 
Buse Terim Kimdir?Ünlü modacı Buse Terim, 1990 yılının Ağustos ayında İstanbul’da dünyaya geldi. Babası ünlü teknik direktör Fatih Terim olan Buse Terim, eğitimine Yüzyıl Işıl Lisesi'nde başladı. Mezun olduktan sonra moda alanındaki kariyerine odaklandı. New York Fashion Institute of Technology’de Moda Pazarlama ve Yöneticiliği eğitimi aldıktan sonra bir dönem New York'ta staj yaptı.
Mezun olduktan sonra İstanbul'a dönen Terim, üniversite yıllarında başladığı moda blogculuğunu geliştirerek uluslararası moda sektörünün önemli etkinliklerine katıldı. Ünlülerin tarzlarını inceleyerek moda dünyasında kendine sağlam bir yer edinmek için çaba gösterdi. www.buseterim.com.tr adlı kendi internet sitesi aracılığıyla moda sektöründeki varlığını sürdürmeye devam ediyor. Ayrıca Instagram'da 1 milyondan fazla takipçisi bulunan Terim, kendi televizyon şovunu YouTube'da yayınlıyor.
Buse Terim, 16 Mayıs 2014 tarihinde Volkan Bahçekapılı ile evlendi. Ancak Soma faciası nedeniyle düğünleri ertelendi. Sonunda 6 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşti. Düğünleri, Terim'in takipçileri arasında masalsı bir hikayeye dönüştü. Çift, evliliklerinin ikinci yılında bebek haberini sosyal medya üzerinden duyurdu. Volkan Bahçekapılı ile Buse Terim'in, Nil ve Naz adında kızları vardır.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ