Sapanca’da Senem Kılıç rüzgarı

26.03.2024 - Salı 13:10

İYİ Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Senem Kılıç, Sapanca ilçesi Kırkpınar Beldesinde yapılan mitingde sandıktan güçlü bir şekilde çıkacaklarını açıkladı. Teravih namazı sonrası yapılan mitinge; İYİ Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar, İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak, İYİ Parti Sakarya ve Sapanca Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra; Senem Kılıç’a gönül veren çok sayıda Sapancalı vatandaş katıldı.

 

Mitingde konuşma yapmak üzere sahneye çıkan İYİ Parti Sapanca Belediye Başkan adayı Senem Kılıç, alkış yağmuruna tutuldu. Vatandaşlar “Sapanca için Senem ve Alpaslan Kılıç” sloganları atarken, Kılıç duygusal anlar yaşadı.Sapanca ve Kırkpınar hizmet fakiri kalmıştır"

Mitinge katılan yoğun kalabalığa teşekkür eden Kılıç, sözü eşi Alpaslan Kılıç’a verdi. Kılıç “Sapanca ve Kırkpınar hizmet fakiri kalmıştır. Eski güzel günlerini özlemektedir. Bunu sağlamak için eğitimli ve liyakatli ekibimizle hazırız, kararlıyız, kazanacağız. Sapanca ve Kırkpınar beldesinin değerli sakinlerinin huzurunda İYİ Parti il başkanımız Sn. Ahmet Uçak ve İYİ Parti Yozgat Milletvekili Sn. Lütfullah Kayalar’ın katılımıyla açık hava halk mitingimizi gerçekleştirdik. Katılan herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZ