Kadir İnanır'dan iyi haber

27.03.2024 - Çarşamba 16:13

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kadir İnanır, 24 Mart Pazar günü Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı.
Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, Kadir İnanır'ın uyandırıldığını ve bilincinin açık olduğunu belirtti. Sağlam, "Bilinci açık, mesajlara gülümseyerek cevap verdi" dedi. İnanır'ın iletişim kurabildiğini ve cevap verebildiğini ifade eden Sağlam, konuşma yeteneğinde herhangi bir sıkıntı olmayacağını, ancak şu an konuşmak için yorgun olduğunu söyledi.
JÜLİDE KURAL AÇIKLAMA YAPTIİnanır'ın sağlık durumuyla ilgili 23 yıllık eşi Jülide Kural da açıklama yaptı. İşte Kural'ın açıklaması:
"Değerli halkımız, merak ettiğinizi bildiğimden hepimizin çok sevdiği Kadir İnanır'ın son durumuna ilişkin bilgileri sizinle paylaşmak isterim. Doktorlarımızın amacı aslında dün itibarıyla Kadir İnanır'ı entübe halinden çıkarıp doğal süreci başlatmaktı bildiğiniz gibi. Onu seven biz bir an önce uyandırılmanın gerçekleşmesini istiyorduk elbette. Ancak sürecin hassasiyeti nedeniyle doktorlar bir gece daha bekleme kararı aldı."

YORUM YAZ