Cumhurbaşkanı Erdoğan: İşte benim yol arkadaşım Kocaeli bu

28.03.2024 - Perşembe 16:13

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KOCAELİ’DEAK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart yerel seçimlerinin son mitingini gerçekleştirmek için Kocaeli’ye geldi. Bayrak ve afişler ile donatılan Kocaeli Kongre Kongre Merkezi Miting Alanı’nda Kocaelililer saatler öncesinden yerlerini alırken renkli görüntüler ortaya çıktı. Kocaelililerin coşkuları eşliğinde sahneye çıkan Erdoğan, konuşmasında “İşte benim yol arkadaşım Kocaeli bu” ifadelerinde bulundu.
GÖNLÜMÜZDESİN KOCAELİKocaelililer ile buluşan Erdoğan’ın konuşması: “Fetihler ocağı Kocaeli’yi bugün bir kez daha selamlıyorum. Adın Koca, gönlün yüce, güzelsin bir uçtan diğer uca, dilimdesin Kocaeli. Türkiye’nin iftihar tablosu Kocaeli sadece dilimizde değil gönlümüzde de baş köşede. 31 Mart gecesi kazanılacak zaferin müjdesini görüyorum. Kocaeli tercihini çok net bir şekilde Cumhur İttifakı’ndan gerçek belediyecilikten yana yapacak. Büyükşehir’de ve ilçelerde bir yol kazasına mahal vermeyeceğinizi düşünüyorum. Yatırım hamlelerimizi hiç durmadan sürdüreceğiz. Kocaeli sanayinin, üretimin şehri Kocaeli. Milli iradenin şehri Kocaeli, 31 Mart’ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız?
İŞTE BENİM YOL ARKADAŞIM KOCAELİ BUKocaeli ile birlikte Türkiye haritasının renklerini Cumhur İttifakı’nın renkleri ile boyamaya hazır mıyız? İşte benim yol arkadaşım Kocaeli bu. Alanda katılım şu an 85 bin. Artık 2 gün kaldı.Hayatta her şeyin telafisi olur ama sandığın telafisi olmaz. Göreve geldiğinde vaatlerinin arkasında duracak isimlerden kullanacağız. ‘Kocaeli her zaman ki yerinde’ Babalar sözünü tutar. Özellikle belediye başkanlığında oyumuzun heba olmasına izin vermeyeceğiz. Ben milletin sağ duyusuna güveniyorum. Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir, kökenimiz farklı olabilir ama Türkiye bizlerin ortak yurdudur. 31 Mart seçimlerinin diğer vilayetlerimiz ile birlikte Kocaeli içinde hayırlara vesile olmasını istiyorum.

YORUM YAZ