Cüneyt Yüksel Kimdir? Cüneyt Yüksel Tekirdağ Kaç Yaşında? Cüneyt Yüksel Nereli? Cüneyt Yüksel Tekirdağ Hangi Partiden?

31.03.2024 - Pazar 15:14

Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı adayının Cüneyt Yüksel olmasının ardından vatandaşlar bu ismi araştırmaya başladı. Peki, Cüneyt Yüksel kimdir, Cüneyt Yüksel nereli, Cüneyt Yüksel Tekirdağ kaç yaşında, Cüneyt Yüksel Tekirdağ hangi partiden?
Cüneyt Yüksel Kimdir?Cüneyt Yüksel, Tekirdağ'ın merkez Sûleymanpaşa ilçesine bağlı Çanakçı Köyü nüfusuna kayıtlıdır. Yüksel, 1977 yılında doğmuştur. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin sahibi olan Cüneyt Yüksel, işletme mezunudur. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Halkla ilişkiler son sınıf öğrencisi olarak öğrenimine de devam eden Yüksel, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları'nda görev alır. Cüneyt Yüksel Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği ve İnşaat Komitesi Başkanı olarak görev yapmıştır. Halen Tekirdağ MUSİAD üyesi olarak çalışmaktadır. Aktif siyasete 2009'da AK Parti'de, Tekirdağ Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak başlamıştır. Yüksel, dış ilişkilerden sorumlu ilçe başkan yardımcılığı, 2012-2014 yılları arasında il başkan yardımcılığı görevlerini de üstlenmiştir. 2014'teki Mahalli İdareler Seçimleri'nde Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı olmuştur. 2014'ün Ağustos ayında Genel Merkez Teşkilat Başkalığ'ının talimatı ile Süleymanpaşa İlçe Başkanı olarak atanmıştır. Cüneyt Yüksel, bu görevini 2 yıl yapmıştır
Yüksel, 2018'de gerçekleşen il kongresinde yeniden seçilmiştir. 1 Aralık 2018 tarihinde Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı olana kadar AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı görevini yürütmüştür. 46 yaşındaki Cüneyt Yüksel, evli ve 3 çocuk babasıdır.
Yüksel, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde AK Parti Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı olmuştur.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ