Hodri Meydan Taraftar Derneği camiayı iftarda bir araya getirdi! Büyükakın: Ne olursa olsun desteğim sürecek

31.03.2024 - Pazar 18:13

GENİŞ KATILIM OLDUHodri Meydan Taraftarlar Derneği, Kocaelispor camiasını iftar programında bir araya getirdi. Dernek başkanı Haluk Bozo yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen iftara Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaelispor Başkanı Recep Durul, yöneticiler, teknik ekip, futbolcular ve çok sayıda taraftar katıldı.
ŞARTLI DESTEK YOKBuluşmada çarpıcı açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ifadeleri kullandı; “ Kocaelispor’a olan desteğimiz herhangi bir şarta bağlı olmadı, olmayacak. Altını çizerek bir kez daha söylüyorum ben Kocaelispor’u tutarken siyasetin içinde değildim. Genel Sekreter görevinde bir memurdum.

BAŞKAN BELİRLEMEDİMKocaelispor yönetimine hiçbir zaman müdahale etmedim. Hiçbir başkanı ben belirlemedim belirlemeyeceğim. İster hoşunuza gitsin, ister gitmesin. Kulüp başkanlığı başka bir şeydir, belediye başkanlığı başka bir şeydir. Kocaelispor’a şampiyon olsa da olmasa da, başarılı olsa da olmasa da destek olmaya devam edeceğim.
SLOGAN ATMAKLA OLMAZKocaelispor’un yükü öyle böyle bir yük değil. Bu yükün nasıl bir yük olduğunu ben biliyorum. Slogan atmayla, sosyal medyadan paylaşım yapmayla destek olunmaz. Kocaelispor’a zarar vermeyi bıraksınlar, kimi kast ettiğimi biliyorlar. Kocaelispor hiçbir siyasi partinin hegemonyası altında değildir.
SİYASETE ALET ETMEYİNKocaelispor, Kocaelispor’dur. Kocaelispor’a yapılacak en kötü şey onu siyasete alet etmektir. Siyasetle tribünü birbirine sokmaktır. Futbolcu kardeşlerim sizden bir tek bir isteğimiz var. Siz bu taraftarın yıllardır beklediği rüyayı gerçekleştirin, bu takımı Süper Lig’e çıkarın, bende sizi abat edeyim. Sizden tek istediğimiz bu.
BİRLİKTE YÜZÜMÜZ GÜLECEKBu taraftara bu hediyeyi verin. Bizde sizi hediyelerin en güzeliyle ödüllendirelim. O güne kadar taraftardan da şunu istiyorum. Takımın başarılı olması için kötü bile oynasalar moral vereceksiniz. Hep birlikte yüzümüz gülecek. Üzerime düşeni hep yaptım yapmaya devam edeceğim. Ben ne olursa olsun Kocaelispor’un yanında olmaya devam edeceğim.
KÜÇÜK İŞLERİ BIRAKINTesislerimiz, alt yapımız bunlar bizim için çok daha önemli. Bu masada oturan çocukların Zeki Kayalar olmasını istiyoruz. Tahir Büyükakın’ı her zaman yanınızda olacak buna inanın. Küçük işleri kavgaları bırakın. Sizden tek isteğim bir ve beraber olmanız. Her birinizi sevgiyle saygıyla muhabbetle selamlıyorum”
Kaynak: Spor Servisi

YORUM YAZ