AK Parti'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel Kimdir? Fırat Görgel Kaç Yaşında, Nereli?

01.04.2024 - Pazartesi 14:13

Fırat Görgel Kimdir, Fırat Görgel kaç yaşında, Fırat Görgel nereli soruları sıklıkla araştırılır. İşte merak edilenler.
Fırat Görgel Kimdir?Türkiye'nin yerel seçim hazırlıkları devam ederken, AK Parti'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Fırat Görgel'in seçilmesi büyük bir öneme sahiptir. Peki, Fırat Görgel kimdir? İşte, Fırat Görgel'in hayatı ve siyasi kariyerine dair detaylar.
Fırat Görgel, 5 Haziran 1982 tarihinde Kahramanmaraş'ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş'ta tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitim görmeye hak kazandı. 2004 yılında hukuk eğitimini tamamladıktan sonra, Kahramanmaraş Barosu'nda staj yapmaya başladı ve kısa sürede başarılı bir avukat olarak tanındı.
Siyasi kariyerine 2004 yılında AK Parti üyesi olarak adım atan Görgel, AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları'nda çeşitli görevler üstlendi. Yönetim kurulu üyeliği ve yürütme kurulu üyeliği gibi önemli pozisyonlarda bulundu. 2010 yılında AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na seçilen Görgel, bu göreviyle dikkatleri üzerine çekti.
2014 yılına kadar gençlik kollarındaki görevine devam eden Fırat Görgel, AK Parti'nin Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı olarak atanarak siyasi arenada yükselmeye devam etti. 2015 yılında ise Onikişubat İlçe Başkanlığı'na getirildi ve bu görevi başarıyla sürdürdü.
EĞİTİM VE AİLE HAYATI2020 yılında AK Parti'nin Kahramanmaraş İl Başkanlığı için aday gösterilen Görgel, partisinin il teşkilatında etkin bir rol oynadı ve başarılı çalışmalarıyla dikkat çekti. Evli olan Fırat Görgel, 2 kız çocuğu babasıdır. Fırat Görgel, siyasi kariyeri boyunca gösterdiği liderlik ve performansla Kahramanmaraş siyasetinde önemli bir isim olarak kabul edilmektedir. 
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ