RÖNESANS GAYRİMENKUL (RGYAS) HALKA ARZ OLUYOR: Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Hisse Fiyatı! Rönesans Gayrimenkul Halka Arz Ne Zaman?

05.04.2024 - Cuma 15:13

 Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz bilgileri açıklandı ve hisse başına 135 TL fiyat etiketiyle yatırımcılara sunulacak. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayıyla birlikte, Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz tarihini beklemeye başladık.
RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ NE ZAMAN?Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz süreci başladı ve hisse fiyatı 135 TL olarak belirlendi. Ancak, halka arzın ne zaman gerçekleşeceği hakkında henüz net bir tarih açıklanmadı. Rönesans Gayrimenkul'ün Borsa İstanbul (BİST) kodu RGYAS olarak belirlendi ve talep toplama tarihleri henüz kamuoyuyla paylaşılmadı. Rönesans Gayrimenkul'ün halka arz büyüklüğü ise 4,5 milyar TL olarak belirlendi.
RÖNESANS GAYRİMENKUL HİSSE FİYATIRönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. hisse fiyatı 135 TL olarak belirlendi ve talep toplama tarihleri henüz açıklanmadı. Toplamda 33 milyon 357 bin 450 TL payın halka arzı yapılacak.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ