Kızılcık Şerbeti Pembe kimdir? Sibel Taşçıoğlu kaç yaşında? Sibel Taşçıoğlu hangi dizilerde oynadı?

05.04.2024 - Cuma 21:14

Kızılcık Şerbeti Pembe kimdir?Sibel Taşçıoğlu, Pembe Ünal karakterini canlandırıyor. Pembe, Abdullah'ın eşi ve üç çocuğunun annesidir. Görücü usulü evlenmiş olmalarına rağmen Abdullah'a aşık olan bir kadındır. Pembe için hayat, kocası ve çocuklarından ibarettir. Çocukları için mutluluğu sağlamak adına fedakarlık yapmaktan çekinmez. Yapıcı, güler yüzlü, titiz ve tertipli bir karaktere sahiptir.
Sibel Taşçıoğlu kimdir?Sibel Taşçıoğlu, Türk oyuncu ve seslendirme sanatçısıdır. 1995 yılında Bursa Devlet Tiyatrosu'nda Tılsım adlı çocuk oyununda sahne almıştır. Ardından, 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü kazanmıştır. Kariyerine Tiyatro Fora'da çeşitli oyunlarda rol alarak başlamış, burada Yan Etkili Konuşmalar, Tekrar Çal Sam ve Apaçık gibi oyunlarda performans sergilemiştir.
2007 yılında ise Kenter Tiyatrosu'nda Anna Karenina oyununda rol almıştır. Sinema kariyerine ise 1998 yılında Rus Gelin filmiyle adım atmıştır ve bu süreçte Kırık Ayna, Mühürlü Güller, Yadigar gibi birçok yapımda yer almıştır. Televizyon dünyasında da aktif olarak yer almıştır. Ekmek Teknesi, Gözyaşı Çetesi, Gönül Salıncağı, Serçe ve Pulsar gibi dizilerde rol almıştır. Aynı zamanda, çeşitli animasyon filmlerde seslendirme yapmaktadır.
Sibel Taşçıoğlu, Medcezir adlı televizyon dizisinde Nevin karakterini canlandırmıştır. Kişisel hayatında ise oyuncu Murat Kolçak Köstendil ile evlidir.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ