Duphalac Şurup Nedir, Ne İşe Yarar, Yan Etkileri Var Mı? Duphalac Şurup Fiyatı 2024

06.04.2024 - Cumartesi 00:13

Peki, Duphalac şurup nedir, ne için kullanılır, Duphalac şurup yan etkileri nelerdir, Duphalac şurup nasıl kullanılır, Duphalac 667 mg şurup hangi durumlarda kullanılır, Duphalac şurup fiyat 2024 yılında ne kadar, Duphalac aç mı tok mu içilir?
Duphalac Şurup Nedir, İçeriğinde Ne Var?Duphalac 667 mg ml şurup laktüloz içerir. Duphalac şurup, laktülozun yanı sıra yardımcı maddeler olarak sığır kaynaklı laktoz veya fruktoz gibi maddeler içerebilir. Laktüloz, dışkının yumuşamasına yardımcı olarak bir yumuşatıcı etkiye sahiptir. Ayrıca, Duphalac surup 670 mg ml 300 ml bağırsak florasını dengeleyerek genel sağlığa olumlu etkiler sağlar.
Duphalac Şurup Hangi Durumlarda Kullanılır?“Duphalac şurup  ne işe yarar?” sorusu kişiler tarafından sıklıkla arama motorlarında araştırılır. Kabizlik ilaci Duphalak şurubu, kabızlık semptomlarını hafifletmek için aşağıdaki hastalıklarda kullanılabilir:
Laktoz İntoleransıHipotiroidizmİrritabl Bağırsak Sendromu (IBS)Parkinson HastalığıDivertiküler HastalıkDiabetik NöropatiSafra Kesesi ProblemleriKolon veya Rektum KanseriBağırsak TıkanıklığıGastroparezPsödomembranöz KolitDuphalac Şurup Kullanmadan Önce Dikkat Edilmesi GerekenlerKabızlık şurubu Duphalac, kişisel olarak size reçete edilir. Bu nedenle başka kişilere verilmez. Duphalac şurup kullanımı esnasında, doktora veya hastaneye gittiğinizde doktorunuza bu ilacı kullandığınızı söylemeniz gerekir. Bu talimatlara tam olarak uyulmalıdır. Duphalac ilac hakkında size önerilenlere uymanız önemlidir. Duphalac doz önerilen şekilde kullanılmalıdır. 
Duphalac Şurup Kullanma TalimatıDuphalac şurup kullanma talimatı bu ilacı kullanacak olan kişiler tarafından sıklıkla araştırılır.
Duplahac şurubunu seyrelterek veya seyreltmeden kullanmak mümkündür. Şurubu hemen yutmalı ve ağızda bekletmemelisiniz. Doktorunuz, alacağınız dozu ilaca verdiğiniz yanıta göre ayarlayacaktır. Tedavi süresince, günlük olarak yeterli miktarda sıvı (1,5 - 2 litre, 6-8 su bardağı) tüketilmesi önerilir.
Bunun yanında Duphalac emzirme veya hamilelik dönemlerinde doktora danışılarak kullanılmalıdır. 
Duphalac Şurup Yan Etkileri Var Mı?Duphalac kabızlık şurubu yan etkileri olabilir. Duphalac şurup kullananlar bu yan etkilerle karşılaşır. Duphalac şurubu kullanmanız durumunda karşılaşabileceğiniz olası yan etkiler şunlardır:
Gaz problemleriİshalGöğüs ağrısıKan basıncında değişikliklerAnksiyeteKarın şişkinliğiKonsantrasyon zorluğuAğızda metalik tatHafıza problemleriBağırsak hareketlerinde artışMide kramplarıDepresyonSes kısıklığıTitremeUykusuzlukElektrolit dengesizlikleriMide bulantısıAşırı terlemeİştah kaybıKas ağrılarıHalsizlikMide ekşimesiAdet düzensizlikleriKusmaAlerjik dermatitSolunum zorluğuDuphalac Şurup Fiyat 2024 Duphalac fiyat bilgisi kişiler tarafından sıkça araştırılır. Duphalac şurubu fiyatı 233.64 TL olarak belirlenmiştir.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ