AK Parti teşkilatı ile buluşan Büyükakın: Durmak yok, Kocaeli teşkilatı rol model olacak

07.04.2024 - Pazar 21:13

YAKLAŞIK 3 BİN KİŞİ KATILIM SAĞLADI31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda AK Parti, Kocaeli’de birinci partiliğini koruyarak Büyükşehir Belediyesi ve 9 ilçeyi kazanmıştı. Seçim ardından 2028 seçimlerine hazırlandıklarını ifade eden AK Parti Kocaeli Başkanlığı, iftar programı ile teşkilat buluşması düzenledi. Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve Kocaeli teşkilatı katılım sağladı. AK Parti Kocaeli teşkilatı tek salona sığmadı ve Kongre Salonun’nda bulunan A – B ve C salonlarını yaklaşık 3 bin partili doldurdu.
GERÇEK BELEDİYECİLİK ORTAYA ÇIKACAKTeşkilatları masalarında ziyaret eden Büyükakın, iftar ardından yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “İl başkanımızın şahsında tüm teşkilat mensuplarını tebrik ediyorum. Sizler Marmara bölgesinin en başarılı teşkilatlarısınız. Siz Türkiye’nin en başarılı teşkilatlarından birisiniz. Allaha sizin gibi teşkilatı nasip ettiği için binlerce kez hamdolsun. Gece gündüz demeden çalıştığınız için Allah sizlerden razı olsun. Teşkilatımızın başarısı öyle bir başarı ki, muhalefet 3 tane ilçe belediye aldıklarına sevindi. Sakın ola karamsarlığa kapılmayın, sakın gevşemeyin. Gerçek ile sanal belediyecilik arasındaki fark önümüzde ki dönem ortaya çıkacak. İnsanları bir yere kadar aldatabilirsiniz, yarın hizmetler yapılmadığında sular akmadığında otobüsler çalışmadığında insanlar size bunu sormaya başlarlar.
TÜRKİYE’YE ROL MODEL OLACAK TEŞKİLATBelediyecilikte sadece hizmet etmek yoktur. Milletimizin ne istediğini analiz edeceğiz. Mahalle mahalle sandık sandık bakacağız ve hatamızı arayacağız. Ara vermek, durmak yok. Sadece çalışmak var. Bundan sonra da Allah’ın izni ile tüm Türkiye’nin teşkilatlarının rol modeli Kocaeli teşkilatları olacak. Biz belediyeciliği biliyoruz, teşkilatçılığı biliyoruz. Sadece sakalımızı kestiler. Ama kesilen sakal daha gür çıkar. Daha çok zaman var. Önümüzde ki süreçte kimin kim olduğu görülecek. Bir süre sonra lafla işin gitmediğini görecekler. Onlar bize laf söylesinler. Bizim yaptığımız işlerimiz var. Biz yaparız biz çalışırız, onlar çalışırlar. Sadece yaptıklarımızı eleştiriler.
BİZİM BAŞIMIZ SADECE SECDEDE EĞİLİRNeyin halka hizmet olduğunu neyin olmadığını vatandaşımız yakın gelecekte görecek. Sonunda galip geleceğini ve başarılı olacağını biliyoruz. Sakın ola durmayın. Bizim başımız sadece secdede eğilir. Başka hiçbir yerde eğilmez. Rabbim bu salondaki herkese, Türkiye’de ki herkese Gazze’de ki mazlum kardeşlerimizin başına gelenleri düzeltme gücü versin. Bayramımız o  bayram olsun.”

YORUM YAZ