8 Nisan Kargolar Açık Mı? Kargolar Bayramda Çalışıyor Mu? Arefe günü ve Ramazan Bayramının Birinci Günü Kargolar Açık Mı 2024? 8-9-10 Nisan 2024 Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS Kargo Çalışma Saatleri

08.04.2024 - Pazartesi 14:15

Arefe Günü Kargolar Açık Mı?Yurtiçi, MNG, Sürat, UPS, Aras ve diğer kargo firmaları özel kurumlar olduğundan arefe günü çalışmaya ve teslimat yapmaya devam edebilir. Ancak, kargo bekleyen vatandaşlar, çalıştıkları kargo firmasının müşteri hizmetlerini arayarak bayram öncesinde teslimat yapıp yapmayacaklarını öğrenebilirler. PTT Kargo kamu kurumu olduğundan 10 Nisan tarihinde açık olmayacak. Diğer kargo firmaları ise normal günlerde olduğu gibi çalışmaya devam edecek. Arefe günü olan 9 Nisan'da kargoların yarım gün çalışması bekleniyor.
Bayramda Açık ve Kapalı Olan Yerler: Aile Sağlığı Merkezleri ( Sağlık Ocağı): Kapalı olacak. Devlet Bankaları: Faaliyet vermeyecek.Hastaneler (acil servis dışında): Kapalı olacak.Eczaneler: 9 Nisan arefe günü öğleye kadar açık olacak, bayramda nöbetçi eczaneler hizmet verecek.Borsa İstanbul: Arefe günü 13.00'a kadar açık olacak. Borsa İstanbul, özel bankalar ile aynı sınıfta yer aldığı için aynı zaman diliminde çalışmalarına devam edecek.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ