Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı, yok mu? Ben Bu Cihana Sığmazam neden yok, yeni bölüm ne zaman?

09.04.2024 - Salı 16:14

Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Saban, Ali Seçkiner Alıcı, Ragıp Savaş ve Burak Çelik gibi ünlü isimleri bir araya getiren Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, 9 Nisan 2024 tarihinde ATV yayın akışı listesinde yer almadı. Bu durum, dizi tutkunlarının yeni bölüm ne zaman yayınlanacak ve saat kaçta sorularını gündeme taşımasına neden oldu. 64. bölümü heyecanla bekleyen izleyiciler, yayın günü hakkında araştırmalar yaptı. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı, yok mu? Ben Bu Cihana Sığmazam neden yok, yeni bölüm ne zaman?
Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı, yok mu?Her hafta Salı ATV'de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin akıbeti izleyiciler tarafından merak edilip araştırılıyor.
9 Nisan 2024 ATV yayın akışına bağlı olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Her hafta dizinin yayınlandığı saatte bu hafta Aquaman isimli film ekranlara gelecek.
Ben Bu Cihana Sığmazam neden yok? Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla bu hafta dizilerin yeni bölümleri ekrana gelmiyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi de bayram tatili yaparak bir hafta ara verdi.
Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman?Sevilen dizi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın 16 Nisan Salı akşamı yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkması bekleniyor.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ