Survivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? | 9 Nisan Survivor'da Kim Eleme Adayı Oldu?

09.04.2024 - Salı 23:14

  9 Nisan Eleme Adayları: Dokunulmazlık Hangi Takıma Gitti, Son Eleme Adayı Kim? Survivor'da son eleme adayı için heyecan dorukta. Oyun alanında yeni bölümde Ogeday'ın düşüşü dikkat çekerken, Hakan ve Yasin arasındaki gerilim de artıyor. Yarışma içerisinde ödüllerin değeri artarken, heyecan da giderek zirveye çıkıyor. Peki, 9 Nisan Survivor'da son eleme adayı kim oldu ve dokunulmazlığı hangi takım aldı?
Haftanın Son Dokunulmazlığı Survivor All Star 80. bölümünde belirleniyor. Geçtiğimiz bölümde Acun Ilıcalı'nın analizleri eşliğinde Ogeday'ın düşüşü anlatılırken, takımın toparlanması gerekliliği vurgulanıyor. Ada konseyinde mavi takım, bu hafta oynanan tüm dokunulmazlıkları kaybetti. Şimdi ise son oyun için heyecan dorukta.
Son ada konseyinde Yasin'in adı çıkarken, iki yarışmacı arasında gerilim artıyor. Mavi takımın nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.
Survivor Haftanın Eleme Adayları:YamanHakanYasin9 Nisan Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?Son dokunulmazlık oyununun kazanan takım 124 skorla MAVİ takım oldu.
9 Nisan Survivor Eleme Adayı Kim Oldu?Son eleme adayı henüz belli olmadı. Bir erkek yarışmacının daha potaya gireceği belirtiliyor ve haftanın adayları netleşecek.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ