Hülagü: Yapılan hizmetleri inkar edenlere milletimiz cevabı verecek

10.04.2024 - Çarşamba 14:13

KOCAELİ TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTIAK Parti Kocaeli İl Başkanlığı ev sahipliğinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Antikkapı Restoran’ta düzenlenen bayramlaşmada İl Teşkilatı yoğun katılım gösterirken AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları, İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, MKYK üyesi İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan danışmanı İsmail Yıldırım katılım sağladı.
KOCAELİ’DE BÜYÜK BAŞARILI ELDE EDİLDİMilletvekilleri adına konuşma yapan Hülagü ise şu şekilde konuştu: “Kurulduktan sonra her seçimde birinci çıkan bir parti olmak başka türlü olamazdı. Yapılan hizmetleri inkar ederek siyaset yapmaya çalışarak bir yere varmaya çalışanlara milletimiz gereken cevabı verecektir. Ülkemizde her bir vatandaşımızın geleceği için yaptıklarımızı ortaya açıkça koymalı hayal kurmalı ve bunları hayata geçirmeliyiz. Bir seçim sürecini geride bıraktık, var gücümüzle çalıştık büyük çaba sarfettik. Allah’a hamdolsun ki Kocaeli’de hem Büyükşehir’imizde hem de ilçelerde büyük başarı elde edilmiştir.
GERİ KAZANACAĞIMIZIN SİNYALLERİGeçtiğimiz süreçte verdiğimiz hizmetler ile kentte güven duygusunun oluşturulmasıdır. Sadece seçimlerde elde edemediğimiz sonuçlar için değil biz aziz milletimize aşkla hizmet edip layık olduğu hizmeti veremediğimiz için üzgünüz. Milletin kararını hiçbir baskı ve dayatma ile yönlendirmek asla mümkün değildir. Cumhurbaşkanımız açıkça geri kazanacağımızın sinyallerini verdi. Her zamankinden daha fazla milletimize yakın olacağız. Milletimizin hak ettiği hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Bu seçim sürecinde karalama ve iftira ile siyaset yapanlar ortaya proje koymadan yapılanları eleştirenlere karşı milletimiz artık yeter söz milletin diyecektir.”
361 BİN KİŞİ SANDIĞA GİTMEMİŞTalus ise konuşmalarında “Seçimleri vatandaş ne derse haklıdır. Kocaeli genelinde vatandaşımız bize 2 mesaj verdi. AK Parti Kocaeli genelinde başarılıdır ve burada ki belediyelerin 9’unu bize verdi ve değerlendirmemizi istedi. Ben özellikle sandıkta, sahada olan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Burada bakacağımız nokta Kocaeli’de ki seçmen sayısı ile beraber 361 bin kişi sandığa gitmemiş. Bizim bunu her noktasında herkese ulaşmamız lazım. Kocaeli Teşkilatları olarak kurulduğundan itibaren o kadar sağlam temeller oluşturmuşlar ki, biz onların sağlam temelleri ile devam diyoruz. Bir olursak Cumhurbaşkanımıza ne büyük desteği vereceğimize inanıyorum. Gazze’de ki kardeşlerimize uygulanan katliamın son bulmasını diliyorum” şeklinde konuşarak teşkilatın bayramını kutladı.

YORUM YAZ