AK Parti Teşkilatı bayramlaştı: Büyükakın, "Türkiye’nin yüz akı illerindeniz"

10.04.2024 - Çarşamba 14:13

KOCAELİ TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTIAK Parti Kocaeli İl Başkanlığı ev sahipliğinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Antikkapı Restoran’ta düzenlenen bayramlaşmada İl Teşkilatı yoğun katılım gösterirken AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları, İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, MKYK üyesi İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan danışmanı İsmail Yıldırım katılım sağladı.
KOCAELİ TÜRKİYE’NİN YÜZ AKI İLLERİNDENTeşkilatın bayramını tebrik eden Büyükkakın, konuşmasında şunu söyledi: “Rabbim sizlere nice bayramlar göstersin. Filistin’de kardeşlerimizin gözyaşlarının akmadığı, kan ve gözyaşının dindiği ve dünyadaki barışın bu ülkenin evlatlarının eli ile dindiği bir bayram görmeyi nasip etsin. Bir seçim döneminden çıktık. Yorucu bir seçim dönemiydi hepiniz inanılmaz bir emek verdiniz. Teşkilatımız her kademesinde ki her biriniz emek verdiniz. Sizler Marmara Bölgesi’nin birinci en başarı teşkilatısınız. Sizleri yürekten kutluyorum. Hem Cumhurbaşkanımızdan hem de diğer illerden aldığımız telefonlarla görüyoruz ki Türkiye’nin yüz akı illerdeniz. ‘Çok üzüldük, ama sizle sevindi’
TÜRKİYE’NİN GÖZÜ KOCAELİ’NİN ÜZERİNDETürkiye’nin gözü Kocaeli’nin üzerinde. Bizim bundan önce ki sorumluluğumuz bir ise şimdi 10 oldu. Çok daha fazla azimle çalışmaya devam edeceğiz. Teşkilatlarımızın yaptığı çalışmalarda, yaptığımız raporlamalardan aldığımız sonuç, sandığa gitmeyen bir seçmen var. Bu seçmen sandığa gidip başka bir partiye oy vermek yerine ‘size küstüm darıldım’ dedi. Bize düşen onların küskünlüğünü gidermek. Sevindirici olan şey şu; sandığa gidip başka partiye oy vermediler. Biz de önümüzde ki dönem de onları ziyaret ederek süreci yeniden toparlayacağız. Kocaeli teşkilatları parmakla gösterilen teşkilatlar olmaya devam edecek. Nice bayramları güçlü bir şekilde bir arada kutlamasını yüce Mevla’mdan niyaz ediyorum.”

YORUM YAZ