Kızıl Goncalar Zeynep Kimdir? Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

16.04.2024 - Salı 14:13

Peki, Kızıl Goncalar Zeynep kimdir, Kızıl Goncalar Zeynep gerçek adı ne, Kızıl Goncalar Zeynep kaç yaşında? Mina Demirtaş kimdir, Mina Demirtaş kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Kızıl Goncalar Zeynep Kimdir?Kızıl Goncalar dizisindeki Zeynep Meryem ve Naim'in kızıdır. 16 yaşındaki Zeynep'in hayatında hiç büyük şehir görmemiş olması ve hiç okula gitmemiş olması onun gelişim, eğitim ve öğretim konusunda daha azimli, hırslı ve hatta sinirli olmasına yol açmıştır. Onun için İstanbul’a gelmek onun için yeni ihtimaller demektir.
Mina Demirtaş Kimdir?2005 yılında İstanbul'da doğan genç oyuncu Mina Demirtaş, henüz 18 yaşındadır. Demirtaş, 1,65 cm boyunda ve 50 kilodur. Eğitimine İstanbul'da devam eden Demirtaş, oyunculuk kariyerine 2021 yılında Akif filmiyle başlamıştır. 2022'de Kabahat adlı filmde Reyhan karakteri ve Beraber adlı filmde Azra karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır. 2023 yılında ise Kızıl Goncalar dizisinde rol alarak kariyerine devam etmektedir.
Genç yaşına rağmen başarılı bir kariyer grafik çizen Mina Demirtaş, şu sıralar Zeynep karakteriyle Kızıl Goncalar dizisinde izleyicilerle buluşarak ön plana çıkıyor. Gezmeyi, müzik dinlemeyi ve kitap okumayı seven Demirtaş, sosyal medya platformlarında da etkin bir şekilde içerikler paylaşıyor.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ