İzmit Belediyesi komisyonları belli oldu

20.04.2024 - Cumartesi 13:13

HÜRRİYET’İN İKİNCİ DÖNEMİİzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 31 Mart’ta gerçekleşen Mahalli İdareler Yerel Seçimleri’nde oyların yüzde 49’unu alarak yeniden başkan seçilmişti. Geçtiğimiz günlerde mazbatasını teslim alan Hürriyet’in başkanlığında yeni dönemin ilk meclis toplantısı Belsa Plaza’da gerçekleşti. İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan mecliste 32 gündem maddesine ek olarak 2 gündem maddesi daha eklenerek görüşüldü. Yeni dönemin katip üyeleri, başkan vekilleri, encümen üyeleri ve komisyon üyeleri gizli oylama ile seçildi.
GÖREVLER BELLİ OLDUYeni dönemin katip üyeleri, başkan vekilleri, encümen üyeleri ve komisyon üyeleri gizli oylama ile seçildi. Birinci başkan meclis vekili Mehmet Ümit Küçükkaya, ikinci meclis başkan vekili Cengiz Özcan; Asil Katip Üyeleri olarak Nilgün Yılmaz, Gamze Yılmaz Doğan Yedek Katip Üyeleri olarak ise Vildan Bacıoğlu Taşkın, Neslihan Çakır; Encümen Üyeleri CHP Grup teklifi ile Hamit İlker Ulusoy, Erdem Arcan ve Barbaros Akkuş olarak seçildi.
KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİİmar Komisyonu’na Hamit İlker Ulusoy, Mehmet Nazım Gençtürk, Aykurt Bozkurt Kırsal Hizmetler Bilgilendirme ve İsimlendirme Komisyonu’na Özcan Özer, Turgut Kocacık, İbrahim Efe Gençlik ve Spor Komisyonu’na Orhan Dönmez, Yaşar Kardaş, Önder Karabaş Çevre ve Enerji Verimliliği Komisyonu’na Serdar Atasever, Cengiz Özcan, Fatih Galyan Kültür Turizm ve Sanat Komisyonu’na Erdem Arcan, Vildan Bacıoğlu Taşkın, Köksal Gümüş, Sosyal Hizmetler Komisyonu’na Lütfü Obuz, Cemil Dolanbey, Yusuf Taşer Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu’na Nilgün Yılmaz, Ayşe Fatmagül Terzi, Aysel Demirtaş Eğitim Komisyonu’na Neslihan Çakır, Gamze Yılmaz Doğan, İpar Katre Mesken ve Kentsel Yenileme Komisyonu’na Mehmet Baştürk, Hamit İlker Ulusoy, Osman Nuri Erturan Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Komisyonu’na Mehmet Ümit Küçükkaya, Ayşe Fatmagül Terzi, Burhan Saroğlu Deprem ve Doğal Afetler Komisyonu’na Gamze Yılmaz Doğan, Muhammet Ertürk, Aykurt Gökmen Çocuk

YORUM YAZ