Bugün hangi diziler var? 21 Nisan 2024 Pazar günü dizileri

21.04.2024 - Pazar 15:13

"Pazar günü hangi diziler var 2024, TV'de bugün hangi diziler var 2024, bugün hangi diziler var?" soruları izleyiciler tarafından arama motorlarında araştırılıyor. Bugün hangi diziler var Pazar günü en çok yapılan araştırmalar arasında yer alıyor. İşte, Pazar günü yayın akışı...
Emanet Kanal 7'de yayınlanan Emanet dizisinin bugünkü bölümü 677. bölümdür.
Gelin Kanal 7'de yayınlanan Gelin dizisinin bugünkü bölümü 16. bölümdür.
Kirli Sepeti "Kirli Sepeti bu akşam var mı? Kirli Sepeti yeni bölüm ne zaman? Kirli Sepeti 26 bölüm ne zaman?" soruları bayram tatilinde dizilerin de ara vermesi nedeniyle bu hafta en çok sorulan sorular arasında yer alıyor. Kirli Sepeti dizisinin yeni bölümü 14 Nisan Pazar akşamı saat 20.00'da NOW kanalıyla seyircisiyle buluşuyor. NOW kanalında Kirli Sepeti dizisinin bu akşamki bölümü 27. bölümdür.
Kod Adı Kırlangıç TRT1 dizileri arasında yer alan Kod Adı Kırlangıç dizisinin yayınlanacak bölümü 20. bölümdür.
Teşkilat "Teşkilat yeni bölüm ne zaman?" sorusu diziyi takip eden izleyicilerin araştırdığı konular arasında yer alıyor. Dizi, her hafta Pazar günü saat 20.00'de yayınlanıyor. TRT1 dizileri arasında yer alan Teşkilat dizisinin bu akşamki bölümü 104. bölümdür.
Yargı Kanal D Yayın Akışı Pazar günü bu hafta yeni bölümüyle Yargı dizisine de yer veriyor. Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinin bugünkü bölümü 90. bölümdür.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ