KOÜ ile GTÜ’den işbirliği görüşmesi  

24.04.2024 - Çarşamba 15:13

GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİKOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt ve akademik personelin katılımları ile Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar ve GTÜ akademik personeli bir araya geldi. KOÜ Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmada, ‘Katılımlı İşbirliği Projesi’ kapsamında görüşmeler gerçekleştirildi.
PROJELER KATKI SAĞLAYACAKAçılış konuşmasını KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt’ün yapmasının ardından konuşan Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, “İş birliği mekanizmasının geliştirilmesi gerekiyor. Bu sebeple 2 üniversite daha somut işbirliklerine imza atmalı. Beraber çalışarak kuvvetli yanlarımızı bir araya getirmek ve eğitime katkı sağlayacak projeler yapmak amacıyla buradayız ve çok mutluyuz, heyecanlıyız. Bu işe vesile olan yönetici arkadaşlarımıza ve Rektörümüze teşekkür ediyorum” dedi.
ÖNEMLİ HEDEFLER VAROrtak işbirliğinin öneminden bahseden KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ise, “Laboratuvarlarımızı diğer üniversitelere açtık. 90 projeyle başlattığımız bu işi 190 projeye çıkarmak istiyoruz. Kimse kimseye kusur yazmadığı sürece çok şey üretebiliriz. Sizlere çok inanıyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi. Üniversite mensubu araştırmacıların ulusal veya uluslararası kurum ve kuruluşların katılımı ile hazırlayacakları araştırma projelerini, Gebze Teknik Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirmek adına adımların atıldığı toplantı, iyi niyet dilekleri ve toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

YORUM YAZ