Çaykur 1072 İşçi Alımı 2024! İŞKUR Çaykur 1072 İşçi Alımı Başvuru Nasıl Yapılır? ÇAYKUR Mevsimlik İşçi Şartları Neler?

27.04.2024 - Cumartesi 23:13

Çaykur'un 1072 işçi alımı için başvuru süreci başladı ve birçok aday bu fırsatı değerlendirmek istiyor. Peki Çaykur işçi alımı 2024 başvurusu nasıl yapılır?, Çaykur işçi alımı ne zaman?, İŞKUR kadrolu işçi alımı nasıl yapılır?, İŞKUR hastane personel alımı başvuru nasıl yapılır?  İşte, Çaykur iş başvurusu hakkında merak edilenler ve başvuru şartları:
Başvuru Süreci ve DetaylarıÇaykur personel alımı başvuruları 26-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Başvuruları İŞKUR, ALO 170 ve e- Devlet üzerinden yapabilirsiniz. Başvuruların tamamlanmasının ardından, noter huzurunda 14 Mayıs 2024 Salı günü kura çekilişi yapılacak. Kura çekimi, Rize Gençlik Merkezi Salonu'nda saat 09:00'da başlayacak.
İşçi Alımı Başvuru ŞartlarıBaşvuru yapacak adayların 18-50 yaş aralığında olması gerekmektedir.Başvuran adayların erkek olması gerekmektedir.En az ilkokul mezunu olmak gerekmektedir.Başvurulan işyerinin bulunduğu il ve ilçede ikamet ediyor olmak gerekmektedir. Sağlık açısından vardiyalı düzende, tozlu ortamda ve bedenen çalışmaya engel bir durumunun olmaması gerekmektedir.Çay eksperi pozisyonu için MYO Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşletme Teknolojisi bölümü mezunu olmak gerekmektedir.2022 KPSS Ön Lisans P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak gerekmektedir.Başvurularınızı gerçekleştirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz: ÇAYKUR İŞ BAŞVURUSU
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ