3 genç futbolcunun hastanelerde tedavileri sürüyor

30.04.2024 - Salı 12:14

DARICASPOR”DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN”Konuyla ilgili Darıcaspor sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, “U 18 ve U 17 futbolcularımızdan Yunus Emre Savaş, Bayram Gaymaz ve geçtiğimiz sezon Darıca Birlikspor’a transfer ettiğimiz futbolcumuz Emir Albayrak, bugün Eskihisar’da geçirdikleri trafik kazasında 2 arkadaşları ile birlikte ağır yaralanmıştır. Spor camiamızdan dua bekleriz. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin” ifadeleri kullanıldı.
NE OLMUŞTU?Edinilen bilgi ve iddialara göre; Gebze Eskihisar Mahallesi 1494 Sokak'ta seyir halinde olan E.T.T. idaresindeki 41 AHP 408 plakalı otomobil, bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak yaklaşık 10 metrelik istinat duvarından ağaçlık alana uçtu. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirirken, diğer taraftan yardıma koştu. İhbar üzerine bölgeye itfaiye,  sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Adrese gelen ekipler, araçta bulunan sürücü E.T.T. ile yolcular İ.G., Bayram Gaymaz, Emir Albayrak, Yunus Emre Savaş’ı, sedyeye alınarak ambulansa taşındı.  İlk müdahaleleri yapılan Yunus Emre Savaş, Bayram Gaymaz Darıca Farabi Hastanesine,  Emir Albayrak ise İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Genç futbulcuların durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

YORUM YAZ