Bugün hangi diziler var? 2 Mayıs 2024 Perşembe günü dizileri

02.05.2024 - Perşembe 10:13

Bugün hangi diziler var Perşembe günü en çok araştırılan konulardandır. İzleyiciler, bu akşam hangi diziler var, TV'de bugün hangi diziler var 2024, 2 Mayıs 2024 TV yayın akışı gibi araştırmalar yapıyor. Peki, bugün hangi diziler var? İşte, bugünkü diziler...
Aldatmak Aldatmak Fragman yayınlanmasının ardından seyirciler yeni bölümü merakla bekliyor. atv dizileri arasında yer alan Aldatmak dizisinin bu akşamki bölümü 67. bölümdür.
Hudutsuz Sevda "Hudutsuz Sevda ne zaman, Hudutsuz Sevda hangi gün?" soruları izleyiciler tarafından her hafta arama motorlarında sorgulanır. Hudutsuz Sevda, her hafta Perşembe günü saat 20.00'de yayınlanıyor. NOW kanalında yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinin bu akşamki bölümü 30. bölümdür.
İnci Taneleri "İnci Taneleri ne zaman, İnci Taneleri hangi gün?" soruları her hafta yeni bölümü bekleyen izleyiciler tarafından sorgulanır. Her Perşembe saat 20.00'de yayınlanan dizi, sadık izleyicisi tarafından heyecanla bekleniyor. Kanal D dizileri arasında yer alan İnci Taneleri dizisinin bu akşamki bölümü 13. bölümdür. 
Kuş Uçuşu Netflix platformunda izleyicisi ile buluşan Kuş Uçuşu dizisinin bugünkü bölümü 1-8. bölümdür. 
Kül Masalı "Kül Masalı hangi gün?" sorusu dizinin izleyicisi tarafından merak ediliyor. Dizi, her Perşembe saat 20.00'de TRT1'de yayınlanıyor. Kül Masalı dizisinin bu akşamki bölümü 10. bölümdür.
Sakla Beni "Sakla Beni ne zaman, Sakla Beni hangi gün?" soruları izleyiciler tarafından araştırılıyor. Sakla Beni dizisi, her hafta Perşembe günü 20.00'de ekranlara geliyor. Star TV'de yayınlanan Sakla Beni dizisinin bu akşamki bölümü 26. bölümdür. Bu bölüm aynı zamanda dizinin final bölümüdür. 
Rüzgarlı Tepe Kanal 7'de yayınlanan Rüzgarlı Tepe dizisinin bugünkü bölümü 89. bölümdür. 
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ