Doğusel: Kocaeli, deniz kenti

02.05.2024 - Perşembe 15:14

KTO’DA GERÇEKLEŞTİİMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi’nin Nisan Ayı 19. Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Vefa İbrahim Aracı yönetiminde, Körfez Ticaret Odası (KTO) Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından toplantının açılış konuşmasını yapan Aracı, kendilerini ağırlayan KTO Başkanı Recep Öztürk ve yönetimine teşekkür etti.
BAŞKANLARA TEBRİKToplantının açılış konuşmasını yapan DTO Başkanı Vedat Doğusel, “31 Mart yerel seçimini olgunlukla tamamlayan milletimiz kendilerini 5 yıl boyunca yönetecek yerel yöneticileri belirledi. Bizler de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, 31 Mart’ta seçilen tüm belediye başkanlarımızı, meclis üyelerimizi tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.
DAHA DA GÜÇLENECEK“Kocaeli bir deniz kenti” diyerek sözlerine devam eden Doğusel, “Lojistiğiyle, turizmiyle, balıkçılığıyla kent olarak her yıl daha da geliştiğimizi, ‘deniz kenti’ ifadesinin altını doldurmak için devletimizin, yerel yönetimlerimizin, odalarımızın canla başla çalıştığını görüyor ve bundan da mutluluk duyuyoruz. Kocaeli’nin deniz kenti hüviyetinin daha da güçleneceğine inanıyoruz” açıklamasını yaptı.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ