Acun Ilıcalı'nın amcası son yolculuğuna uğurlandı

03.05.2024 - Cuma 15:13

İSTANBUL'DA VEFAT ETTİEski AK Parti Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı'nın da ağabeyi olan Gürbüz Ilıcalı, dün İstanbul Ataşehir'de tedavi gördüğü hastanede solunum yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi.Yakınları tarafından İzmit Kent Mezarlığı Morgu'ndan alınan Ilıcalı'nın cenazesi, Tarihi Fevziye Camisine getirildi.
Burada cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ilıcalı'nın cenazesi, Başiskele Bahçecik ilçesinde Aktürkoğlu aile mezarlığında toprağa verildi.

GENİŞ KATILIM OLDUCenaze törenine Ilıcalı ailesi ve yakınları ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof.Dr.Sadettin Hülagü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, , AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, eski bakanlar Osman Pepe ve Fikri Işık, AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Erzurumspor eski başkanı Hüseyin Üneş, siyasi parti ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Törene katılamayan iş insanı Acun Ilıcalı ise cenazeye çelenk gönderdi.

"YARDIMSEVER VE SEVİLEN BİRİYDİ"Eski AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, törenin ardından yaptığı konuşmada, ağabeyinin çok yardım sever biri olduğunu ve çevresi tarafından çok sevildiğini belirterek, kendilerini yalnız bırakmayan katılımcılara teşekkür etti.

YORUM YAZ