Önlerinde ki kazaya yardım etmek isterken!

04.05.2024 - Cumartesi 13:13

Geçtiğimiz sezon Kocaelispor’un yardımcı antrenörlerinden ve GMG Kastamonuspor’da görev yapan Mustafa Kahraman’ın anne ve babası İstanbul- İzmir otoyolu Koru Deresi  viyadüğü trafik kazasında hayatlarını kaybetti.
BURSA’A KIZLARINI ZİYARETE GELİRKENİzmir Bornova ilçesi Kemal Paşa Mahallesinde ikamet eden Kadir(69) ve Ayfer Kahraman(56) çifti, Bursa’da yaşayan kızlarını ziyaret etmek için seyir halinde giderken, önlerinde kaza yapan araca yardım etmek için durdular. Bu sırada arkadan gelen başka bir araç kalabalığa daldı. Meydana gelen üzücü kazada Kadir ve Ayfer Kahraman yaşamlarını yitirdi. Geçtiğimiz sezon Kocaelispor’un yardımcı antrenörlerinden ve GMG Kastamonuspor’da görev yapan Mustafa Kahraman’ın da anne ve babası olduğu öğrenilen Kahraman çiftçinin cenazeleri tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Kadir ve Ayfer Kahraman bugün İzmir Bornova Pınarbaşı Kuran Kursu Camiinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Pınarbaşı 4. Mearlıkta toprağa verilecek.
KOCAELİSPOR’DAN BAŞSAĞLIĞIKocaelispor sosyal medya hesabından yaptığı taziye paylaşımında, “Geçtiğimiz sezon gelen şampiyonlukta teknik ekibimizde görev yapmış olan Yardımcı Antrenör Mustafa Kahraman’ın anne ve babasının trafik kazasında hayatlarını kaybettiklerini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Mustafa Kahraman’ın değerli ailesine Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz”ifadeleri kullanıldı.
KASTAMONUSPOR’DAN BAŞSAĞLIĞIGMG Kastamonuspor kulübü sosyal medya hesabından yayınladığı başsağlığı mesajında, “Kulübümüz yardımcı antrenörlerinden Mustafa Kahraman'ın kıymetli annesi Ayfer Kahraman ile kıymetli babası Kadir Kahraman'ı elim bir trafik kazasında kaybetmenin tarifsiz üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum ve merhumeye Allah'tan rahmet, başta değerli hocamız Mustafa Kahraman olmak üzere dost ve akrabalarına sabır ve başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Mekanları cennet olsun”ifadeleri kullanıldı.

YORUM YAZ