Dr. Hamdi Taner Turgut, Doçentlik Unvanını Kazandı

08.05.2024 - Çarşamba 16:13

 Kocaeli Şehir Hastanesi Genel Cerrahi bölümünde görev yapan Dr. Hamdi Taner Turgut doçentliğe yükseldi.  
Doçent Hamdi Taner Turgut Kimdir? Türkiye'nin genç ve başarılı cerrahları arasında yer alan Dr. Hamdi Taner Turgut, eğitimini tamamladıktan sonra birçok farklı görevde bulundu. Uzmanlık eğitimini Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Bölümü'nde tamamlayan Turgut, Adıyaman Devlet Hastanesi'nde genel cerrahi uzmanı olarak görev yaptıktan sonra 2011 yılında Sağlık Bakanlığı'nın eğitim uzmanı kadrosuna atandı.
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği'nde görev aldıktan sonra Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevini üstlenen Dr. Turgut, 2018 yılından itibaren Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde doktor öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, Turgut'un ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde yayınlanmış makaleleri ve sunumları bulunmaktadır.
Doç. Dr. Hamdi Taner Turgut, Kocaeli Şehir Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü'nde sağlık hizmeti sunarken, aynı zamanda eğitim sorumlusu olarak yeni tıp insanlarının yetişmesine katkı sağlamaktadır.
İzmit ilçesinde ikamet eden ve eczacı Hale Turgut ile evli olan Hamdi Taner Turgut'un 2 çocuğu bulunmaktadır.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ