Kaleli, Özkan Uğur için kaleme aldı!

10.07.2023 - Pazartesi 07:19

Üçüncü kez yakalandığı kanser hastalığı sebebi ile bir süredir yoğun bakımda tedavi altında olan ünlü sanatçı Özkan Uğur geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Sanat dünyasını yasa boğan bu kayıp ardından veda mesajları gelirken bir paylaşım da yakışıklı oyuncu İlker Kaleli’den geldi. Kaleli’nin kaleme aldığı yazı yürekleri dağladı!

MFÖ grubu üyelerinden olan ve şarkıcılığının yanı sıra muhteşem oyunculuğu ile de izleyicilerin gönüllerine taht kuran ünlü sanatçı Özkan Uğur, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Seneler önce yakalandığı lenfoma kanserinin üçüncü kere tekrar etmiş olması sebebi ile bir süre önce yoğun bakımda tedavi görmeye başlayan Uğur, ailesinin açıklamasına göre akciğerlerinde gelişen birtakım olumsuzluklardan ötürü hayatını kaybetti.

Hem şarkıları hem üstün oyunculuğu hem de keyifli halleri ve iyi yüreği ile milyonların gönüllerine taht kurmuş olan usta sanatçı Özkan Uğur’un kaybı sevenlerini yasa boğarken birçok ünlü isim de Uğur’un ardından duygusal mesajlar yayınladı. O isimlerden biri de yakışıklı oyuncu İlker Kaleli oldu. Sosyal medya hesabından Uğur hakkında açıklama yapan Kaleli bütün yürekleri dağladı.

“NE DESEM EKSİK!”

Başarılı oyuncu İlker Kaleli, Özkan Uğur’un vefatının ardından kaleme aldığı yazı ile herkesi duygulandırdı. Kaleli, yüreklere dokunan o yazısında şu ifadelere yer verdi: “Biraz baba- oğul, çokça abi- kardeş, sahnede iki deli ve bıraktığın ömürlük gülümseme… Ne desem eksik, nasıl anlatsam az. Dünya işte… Yazıyor, siliyor ama bazı cümleler hiçbir yere gitmiyor. Sahnelerde sinirimiz bozulup attığımız kahkahaları, çalıp söylerken attığın kıyak çalımları, komşulardan yediğimiz azarları bir yana… Manyaklığın adabını, sanatçılığın raconunu ve iyiliğin insanda hep sonsuz olduğunu seninle öğrenmek ayrı bir yana.”

“TEK BİR KÖTÜ SÖZ DUYUMADIM!”

Kaleli, Poyraz Karayel dizisinde babasını canlandıran Uğur’a vedasına şu şekilde devam etti: “Herkes için her şey söylenir ya, bir senin için tek bir kötü söz duymadım şu hayatta. Geçirdiğimiz her an için bende bıraktıkların için minnettarım. Son günüme kadar içimde konuşmaya ve anlatmaya devam edeceksin.”

YORUM YAZ