Vali Yavuz'dan 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı sonu mesajı

13.06.2024 - Perşembe 14:14

"BAŞARIYLA TAMAMLADIK, GURUR DUYUYORUZ"Vali Yavuz, mesajında 2023- 2024 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamlamış olmanın huzurunu ve gururunu yaşadıklarını belirtti. Yavuz, "Büyük bir umut ve heyecanla başladığımız bu dönemi, tüm eğitim camiamızla birlikte başarılı bir şekilde tamamladık. Okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve anne-babalar, çocuklarımızın geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanması için büyük fedakârlıklar gösterdiler. Emeklerine ve yüreklerine sağlık," dedi.
"DİNLENİN, EĞLENİN VE KENDİNİZİ GELİŞTİRİN"Vali Yavuz, öğrencilere hitaben, "Sizlerden beklentimiz; vatanını, milletini ve bayrağını her şeyden çok seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, çevreyi ve doğayı koruyan, hür ve doğru düşünerek sağlıklı kararlar verebilen, bilgili ve kültürlü bireyler olmanızdır. Yaz boyunca dinlenip, eğlenmeyi hak ediyorsunuz. Ancak, önümüzdeki yıl için yeni hedefler belirlemeli ve kendinizi geliştirmelisiniz. Kendinizi yetersiz gördüğünüz konularda eksiklerinizi tamamlayın ve bol bol kitap okumayı ihmal etmeyin," ifadelerini kullandı.
VELİLERE ÇAĞRI: "ÇOCUKLARINIZA DESTEK OLUN"Velilere yönelik mesajında ise Yavuz, "Çocuklarımızın okul başarılarında anne ve babaların da öğretmenler kadar önemli bir rolü bulunmaktadır. Sizden ricam, yeterince başarı gösteremeyen çocuklarınıza şefkatle yaklaşmanız ve onları kırmadan, başarısızlığa neden olan unsurları ortadan kaldırmalarında yardımcı olmanızdır. Eğitim, sadece bir kurumun veya devletin değil, tüm milletin ortak sorumluluğudur," dedi.
Vali Yavuz, 2023-2024 eğitim-öğretim dönemini tamamlayan tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür ederek, "Sevgili çocuklarımıza dinlendirici, eğlenceli ve verimli bir yaz tatili diliyorum. Yolları ve bahtları açık olsun," diyerek mesajını tamamladı.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ