MasterChef Ayşe Kimdir? MasterChef 2024 Ayşe Ekiz Kaç Yaşında, Nereli? MasterChef Ayşe Ekiz Instagram Hesabı

15.06.2024 - Cumartesi 12:13

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın jüri koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye 2024 sezonu büyük bir heyecanla başladı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen yetenekli yarışmacılar arasında, hayat hikayesiyle dikkat çeken isimlerden biri Ayşe Ekiz oldu. Peki, MasterChef Ayşe Ekiz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı...
MasterChef Ayşe Ekiz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?MasterChef Türkiye 2024 yarışmacılarından Ayşe Ekiz, 26 yaşında ve Afyonkarahisar'dan geliyor. Yemek yapmaya olan tutkusu küçük yaşlarda başlayan Ayşe, aile yemeklerini kendisinin yaptığını ve mutfakta öğrendiklerinin yanı sıra şeflerden de çok şey öğrenmeyi umduğunu belirtiyor. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan bir aileden gelen Ayşe, aynı zamanda online aşçılık eğitimi alarak kendini bu alanda geliştirmiştir. Yarışmada kendini daha da geliştirmeyi hedefleyen Ayşe Ekiz, gelecekte organik ürün konseptli bir işletme açmayı planladığını dile getiriyor.
MasterChef Türkiye 2024'te Ayşe EkizMasterChef Türkiye 2024 sezonu, 14 Haziran Cuma günü ilk bölümüyle izleyicilerle buluştu. Ayşe Ekiz, ilk bölümden itibaren gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Hayat hikayesi ve mutfaktaki yetenekleriyle jüri üyelerinin ve izleyicilerin beğenisini kazanan Ayşe, MasterChef Türkiye 2024’ün iddialı yarışmacılarından biri olarak görülüyor.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ