Deniz sezonunu açan Rıza Kocaoğlu'nun son hali olay oldu! Fotoğraflarına shop mu yaptı?

20.06.2024 - Perşembe 21:13

 Geçtiğimiz saatlerde ise magazin muhabirleri tarafından servis edilen görüntülerde Kocaoğlu'nun paylaştığının aksine kassız olduğu görüldü.  Bu durum akıllara Rıza Kocaoğlu'nun fotoğraflarına shop yapmış olabileceğinin gelmesine sebep oldu. İşte o olay pozlar...
İnci Taneleri dizisinde Kibrit Yasin karakterine hayat veren Rıza Kocaoğlu, başarılı performansı kadar son günlerde formda vücudu ile de dikkatleri çekti.
Dizinin sezon arası vermesiyle İzmirli olduğu için soluğu Çeşme'de alan Kocaoğlu, kendisi gibi oyuncu olan Deniz Işın ile objektiflere yansıdı.
Daha önce hiç birlikte görüntü vermeyen ve sosyal medya hesaplarından da paylaşım yapmayan ikili, birlikte denize girerken görüntülendi. İkilinin aralarında bir şey olup olmadığı merak konusu oldu.
Kocaoğlu'nun 3 Haziran tarihinde sosyal medya hesabından paylaştığı kaslı görüntüsü de takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Kocaoğlu bugün de hikasinde spor yaptığı anları paylaştı. Ancak magazinciler tarafından plajda görüntülenen Kocaoğlu'nun paylaştığının aksine vücudunun kassız olduğu görüldü.

Kaynak: Takvim

YORUM YAZ