Sakaryaspor Yönetimiden Açıklama

29.06.2024 - Cumartesi 11:53

 

Kıymetli Sakaryaspor Taraftarları;

Göreve geldiğimiz şu kısa süre itibariyle yönetimimiz, Sakaryaspor'umuzun her bir alanını ilgilendiren tüm sorunlar için çalışmalarını sürdürmekte ve alınan aksiyonların tamamı, sürecin selahiyeti için ciddi bir gizlilik içerisinde yürütülmektedir.

Tüm şehrin, değerli taraftarımızın ve spor kamuoyunun yakından takip ettiği bu süreçte neler yaşandığı, süreçler sağlıklı bir şekilde ilerleyebilir hale geldiği zaman, kulübümüzün resmi yayın organlarından paylaşılacaktır.

Sakaryaspor kimsenin deneme tahtası, yıpratabileceği bir olgu ya da üzerinde tahakküm oluşturabileceği bir yapı değildir!

Süreci en birincil kaynak olan kulübümüz üzerinden takip etmek ve yıpratma çabalarında pay sahibi olmamak, şu süreçte taraftarımızın kulübümüze yap- acağı en büyük destektir.

Sayın Yönetim Kurulu Üyelerimizin tesislerdeki sorunlardan transfere, mali tablodan sosyal sorumluluk projelerine ilişkin yürüttüğü her bir süreç, şeffaf yönetim anlayışımız gereği en yakın zamanda kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Göreve geldiğimiz günden itibaren savunduğumuz "Kurtuluş bu şehrin çocuk- larında" mottomuzla tüm taraftarımızı, Sakaryaspor için sağduyu ve ihtiyatlı davranmaya davet ediyoruz.

Sakaryaspor Yönetim Kurulu

YORUM YAZ