Vatan ve Hürriyet Partisi Sakarya il Teşkilatı 15 Temmuz Mesajı yayımladı

14.07.2024 - Pazar 18:46

Vatan ve Hürriyet Partisi Sakarya il Başkanı Umut Örsel Biz bu dünyada milletin gücünün üzerinde bir güç görmedik, tanımadık, tanımıyoruz!" sözüne yer vererek "15 Temmuz hain darbe saldırısında bu hayasız akını durduran şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Vatan ve Hürriyet Partisi Sakarya İl Teşkilat Başkanı Selçuk Bakır "15 Temmuz milletimiz için kara bir gün arzulayanların hüsrana uğradığı "milli irade"nin zafer kazandığı gündür." Aziz Şehitlerimizi Rahmetle anıyoruz dedi.

Vatan ve Hürriyet Partisi Sakarya Gençlik kolları başkanı Tanju Bozan Tarihin dilinden düşmez bu destan,

Nehirler gazidir, dağlar kahraman

Her taşı bir yakut olan bu vatan,

Can verme sırrına erenlerindir”

15 Temmuz’un tüm Şehit ve Gazilerini rahmet ve şükranla yâd ediyoruz dedi.

Vatan ve Hürriyet Partisi Erenler ilçe başkanı Cengizhan Gülmez Milletimiz 15 Temmuz'da destan yazdı, dünyaya demokrasi dersi verdi. Binlerce yıl geçse de unutmayacağız. Aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Vatan ve Hürriyet Partisi Serdivan ilçe başkanı Seyhan Türkseven 15 Temmuz, tanklara karşı bedenlerini siper eden bir milletin destan yazdığı gecedir. Millet iradesi için mücadele eden, canını ortaya koyan kahraman şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyorum.

YORUM YAZ