Çınarardı Peyzaj; Sakarya PSB Anatolia Fuarı'na 'Yeşil Bir Gelecek İçin' hazır

25.08.2024 - Pazar 12:18

1997 yılından bu yana süs bitkileri üretimi ve satışıyla sektörde öncü bir konumda bulunan Çınarardı Peyzaj, bu yıl da Sakarya'da düzenlenen PSB Anatolia Fuarı'nda yerini aldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Ziraat Yüksek Mühendisi M. Aziz Anik'in liderliğinde başarıyla faaliyetlerine devam eden Çınarardı Peyzaj, 11-14 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuarda kuracakları stantta ziyaretçilerini ve protokol üyelerini ağırlayacak.

Açılışının ilk üç yılında festival olarak başlayan ve son dört yıldır fuar konseptiyle düzenlenen PSB Anatolia, Sakarya'nın Kırkpınar beldesinde düzenlenen ve sektördeki birçok önemli firmanın katılımıyla gerçekleşen bir etkinlik olarak dikkat çekiyor. Bu yıl da yoğun ilgi görmesi beklenen fuarda, Çınarardı Peyzaj’ın yeşil bir gelecek için sunduğu yenilikçi çözümler ve peyzaj uygulamaları ziyaretçilere tanıtılacak.

 

Çınarardı Peyzaj, her yıl olduğu gibi bu yıl da sektördeki yenilikleri, sürdürülebilirlik anlayışıyla birleştirerek geniş bir ürün yelpazesiyle katılımcıların karşısına çıkacak. M. Aziz Anik’in vizyoner liderliğinde, Çınarardı Peyzaj’ın standı, sektördeki profesyonellerden doğa dostlarına kadar geniş bir yelpazede ziyaretçi kitlesine hitap edecek.

YORUM YAZ