Altınküre Fen ve Anadolu Lisesi: Çift Diploma İle Önde

18.09.2023 - Pazartesi 15:58

Özel Altınküre Okulları Anadolu ve Fen Lisesi , İngiltere Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Diploma Programları İçin İşbirliği Yapıyor

Özel Altınküre Okulları Fen ve Anadolu Lisesi, eğitim alanındaki öncü vizyonunu daha da genişletmek ve öğrencilerine yeni fırsatlar sunmak amacıyla Fibona Akademisi ile işbirliği içinde. Bu işbirliği, İngiltere ve diğer Birleşik Krallık ülkelerinde onaylanmış çift lise lisans ve yüksek lisans diploma programlarını içeriyor.

ULUSLARARASI NİTELİK

Altınküre Okulları iletişim departmanı tarafından, ADA54Haber, muhabirlerine yapılan açıklamada: ''Okulumuz, UK COLLAGE ONLINE programlarının bir parçası olarak uzaktan eğitim sağlayacak ve öğrencilerimize dünya standartlarında bir eğitim sunacak. Daha da önemlisi, bu programlar kampüs eğitimi ile tamamlanacak ve İngiltere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylandığı için öğrencilerimize uluslararası bir nitelik kazandıracak.

Altınküre Okulları olarak, öğrencilerimizin geleceğini şekillendirmelerine yardımcı olma konusundaki taahhüdümüzü sürdürüyoruz. İlerleyen dönemlerde daha fazla ayrıntı ve güncelleme için bizi takip etmeye devam edin.'' denildi.

YORUM YAZ