"İstediğimiz Milli Takım Buydu"

23.11.2023 - Perşembe 12:09

 

Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, ligde geçen 12 haftayı değerlendirerek, takımının hedefinin şampiyonluk olduğunu vurguladı. A Milli Futbol Takımı'nın başına Vincenzo Montella'nın gelmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Şanlı, "Montella’nın gelir gelmez dokunuş yapması, onu ve ekibini tebrik etmek gerekir. İstediğimiz milli takım buydu; hem coşkulu oynayan hem de kaybetmek istemeyen" dedi.

 

Sakaryaspor'un Ligdeki Durumu ve Hedefleri

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Sakaryaspor, 13. haftada Erzurumspor'u ağırlayacak. 5 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle topladığı 19 puanla 7. sırada bulunan yeşil-siyahlılar, 24 KasımCuma günü Yeni Atatürk Stadyumu'nda saat 20.00'da Erzurumspor ile karşılaşacak. Tuncay Şanlı, takımının 1. Lig'e çıkmasında önemli bir rol oynayan isim olarak, teknik direktörlük kariyerine Sakaryaspor'da adım attı.

 

Tuncay Şanlı: "Oyuncu Grubumuz Fiziksel Olarak İyi Yerde"

Teknik adam Şanlı, Sakaryaspor'un ligdeki durumunu değerlendirirken, "Maçın bir değerlendirmesini yapabilirsiniz ama sahaya çıktığınızda işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Bizim hedefimiz maç maç gitmek. Oyuncu grubumuzun fiziksel olarak zaten iyi yerde olduğunu biliyoruz. Oyunsal olarak farklı planlarımızın olduğu ama en önemlisi coşkusu ve mücadele gücü yüksek olan oyuncu grubuyla sahada olmak istiyoruz. Çorum maçından sonra ‘Maçı kaybettik ama çok şey kazandık’ demiştik ve ondan sonra bir ivme yakaladık. Pazar günü de çok özel bir maç oynadık. Şimdi önümüzde zorlu bir Erzurum maçı var, kendi sahamızda oynuyoruz. Yine oyun anlayışımız aynı şekilde olacak. Hem baskı uygulayan hem topa sahip olan hem de sahada mücadele eden, coşkusu olan, taraftarı ile beraber o baskıyı hissettiren bir takım olacak sahada. Genel anlamda oyuncu grubumuzdan memnunuz. Tamamen odak noktamız cuma günü oynayacağımız Erzurumspor maçı” şeklinde konuştu.

YORUM YAZ