Ümit Dikbayır savaş açtı! Eski ve yeni il başkanını savcılığa veriyor

14.12.2023 - Perşembe 09:46

Sözcü TV’nin Canlı Yayın Konuğu olan 28. Dönem Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır partisinden ihraç olmasının ardından devam eden hukuk mücadelesinde yeni bir hamleye hazırlandığını duyurdu.

 

SÖZCÜ TV’de her şeyi açıkladı

 

İYİ Parti eski Milletvekili Ümit Dikbayır partisinden ihraç edilmesi sonrası başlattığı hukuk mücadelesine devam edeceği mesajını verdi.

Sözcü TV’de Saygı Öztürk, Deniz Zeyrek ve Aslı Kurtuluş’un konuğu olan 28. Dönem Bağımsız Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Saygı Öztürk’ün hukuk mücadelesi ile ilgili sorularına canlı yayında cevap verdi.‘Ümit bey nereye giderse bize haber ver’ şeklinde. İftira çok ağır bir şeydir. O nedenle ben konuştuklarıma çok dikkat ederim.iftira atmak öyle kolay değildir.Bunlar benim danışmanı çağırıyorlar. Bu arada da başka birisi benim danışmanıma uyarıda bulunarak,‘Bunlar seni Ümit Ağabey’e karşı kullanacaklar. Sakın yediğin tasa tekme atma’ diyorlar.Çocuk başına ne geleceğini bilmediğinden, korkuyla kayıt alıyor. Daha sonra da yaptıkları görüşmeyi bana dinletti.

 

Bana bunu daha sonra söyledi.’Başkanım ben korkuyla bunlarla bir araya geldim ama korktum. Bu nedenle de kayıt aldım’ dedi.

 

 

 

 

YORUM YAZ