3 günde 59 teröristi gömdük

28.12.2023 - Perşembe 16:01

Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Sınırlarımız ötesindeki operasyonlarımızı sürdürüyoruz. Teröristleri inlerinde imha ediyoruz. 12 şehidimiz oldu, 3 gün içinde 59 teröristi gömdük.'' dedi. 

 

Erdoğan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya muhtarlıklarla ilgili talimat da verdi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Muhtarlarımızı kimseye ezdirmeyiz. Buradan İçişleri Bakanımıza talimat veriyorum; muhtarlıklarımızın günümüz şartlarına göre yeniden yapılandırılmasına yönelik çalışmaları mutlaka gündeme alalım.'' diye konuştu. Cumhurbaşkanı, ekonomiye ilişkin önemli mesajlar da verdi.

 

SAKARYA'DA 10 KİŞİNİN CAN VERDİĞİ TRAFİK KAZASI

 

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

 

''Öncelikle bu sabaha karşı Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen kazada hayatını kaybeden 10 vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralanan 59 vatandaşlarımızın tedavilerine süratle başlanmıştır. Soruşturma titizlikle yürütülüyor. Sürücülerimizi daha dikkatli olmaya çağırıyorum. Lütfen hep birlikte daha sorumlu davranalım.

''MUHTARLAR DAİRE BAŞKANLIĞI KURDUK''2024 senesinde 51 ilimizde daha 179 muhtar hizmet binamızın yapımına başlıyoruz. Muhtarlarımızın maaşlarını yaptıkları iş ile mütenasip seviyeye getirdik. 2002'den itibaren muhtarlarımızı her alanda destekledik. Muhtarlar Daire Başkanlığı kurduk.

YORUM YAZ