Afetlere Dirençli, Afetlerde Bilinçli Gençler

28.01.2024 - Pazar 17:59

ANADOLU KÜLTÜR EĞİTİM SPOR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ öncülüğünde SUBÜ ve BTÜ ortaklığında hazırlanan ‘Afetlere Dirençli, Afetlerde Bilinçli Gençler’ başlıklı projenin ilk toplantısı Sakarya'da düzenlenerek tanıtımı yapıldı ve yol haritası oluşturuldu.

 

 

Anadolu Kültür Eğitim Spor Yardımlaşma Derneği öncülüğünde, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) ve Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) ortaklığında hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı’nın ‘Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Proje Desteği’ kapsamında kabul edilen ‘Afetlere Dirençli, Afetlerde Bilinçli Gençler’ başlıklı projenin ilk toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Dernek Başkanımız Hasan Kansızoğlu, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, BTÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar, SUBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Fuat Boz, Proje Koordinatörü ve SUBÜ Proje Geliştirme Müdürü Arzu Saygıner Çil, SUBÜ Arama-Kurtarma Ekibi’nden Öğretim Görevlisi Hasip Cana, Ebru Özyol ve Ahmet Bilgiç ile BTÜ Afet Yönetimi Koordinatörü Prof. Dr. Burak Arıcak ve BTÜ Afet Yönetimi Koordinatör Yardımcısı Araştırma Görevlisi Ömer

 Faruk Karan da yer aldi.

İkinci toplantı devamında Bursa Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde Afetlere dirençli Afetlerde Bilininçli istişare toplantısı gerçekleştirlcek.Katılımlarınızı bekliyoruz.

Tarih 02/02 /2024 Şubat 

Saat 14:00:17:00 Cuma

     AKES-DER

 Genel Başkan

 Hasan Kansızoglu

YORUM YAZ