AK Parti Ankara Mitingi Ne Zaman, Saat Kaçta? AK Parti'nin Ankara Mitingine Nasıl Gidilir? BAŞKENT MİLLET BAHÇESİ’NE NASIL GİDİLİR?

23.03.2024 - Cumartesi 11:14

BÜYÜK ANKARA MİTİNGİ SAAT KAÇTA, NEREDE?Cumhurbaşkanı bugün nerede  miting yapacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde gerçekleştireceği büyük mitinglerinden birini 23 Mart Cumartesi günü Ankara'da düzenleyecek. Ankara da miting bugün , Başkent Millet Bahçesi'nde saat 13.30'da başlayacak. Bu etkinlik için Ankara'nın farklı ilçelerinden büyük bir katılım bekleniyor.
BAŞKENT MİLLET BAHÇESİ’NE NASIL GİDİLİR?Başkent Millet Bahçesi'ne toplu taşıma ile ulaşmak isteyenler için birkaç seçenek bulunuyor. Metro veya otobüs kullanarak rahatlıkla ulaşım sağlanabilir.
Metro: Metro ile Akköprü veya AKM duraklarında inerek Başkent Millet Bahçesi'ne ulaşabilirsiniz.Otobüs: İstanbul Yolu üzerinden geçen otobüsleri tercih edebilirsiniz. Bu otobüslerle Ankamall veya AKM'de inerek Başkent Millet Bahçesi'nin en yakın giriş kapısından içeri girebilirsiniz. Ayrıca Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin önünden geçen otobüslerle de ulaşım sağlanabilir.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ